dinsdag 11 oktober 2016

Autumn lipsticks

Stunning fall lipstick shades

De 'regels' rond make-up zijn niet meer zo strak als voorheen maar toch zijn donkere lipsticks wel typerend voor de herfst en winterperiode. Er verschijnen dan ook mooie nieuwe donkere tinten maar ook in de bestaande collecties van de meeste merken zitten wel een aantal mooie donkere diepe tinten. 

Guerlain's Rouge automatique is een hydraterende lipstick in een wel heel bijzondere huls, deze huls heeft namelijk geen dop maar een schuifsysteem waar je lipstick uitkomt. De lipstick heeft verzorgende eigenschappen, een romige 'feel' en zorgt voor een mooi dekkend resultaat. 

Shiseido lanceerde onlangs een geheel nieuwe lijn van lipsticks, de Rouge Rouge is verkrijgbaar in 16 rode tinten met Vibrant red technology, een technologie zodat rood voor iedereen een draagbare tint wordt. Door de verzorgende bestanddelen lijken de lippen gladder en minder ruw. De lipstick voelt comfortabel maar is ook langhoudend. RD501 Ruby Copper is de meest dieprode tint van alle tinten. De andere tinten lopen uiteen van bessenrood tot koraal_en rozerood. 


Dr Hauschka lanceerde speciaal voor deze herfst een paar limited editions voor een tweede maal. Deze collectie hebben ze Welcome back genoemd en bestaat onder andere uit een oogschaduw palette, blusher en lipgloss.

De Dr. Hauschka Lip Gloss voorziet de lippen niet alleen van een glanzende bessentint maar voedt de tere huid ook met mangoboter en abrikozenpitolie. De minerale pigmenten dringen niet in de huid maar zorgen voor een mooie subtiele tint op de lippen met een mooie schittering. De gloss heeft een hele aangename niet plakkerige textuur en brengt heel fijn aan. Ik moet altijd even wennen aan de geur van Dr. Hauschka make-up maar sinds ik het merk heb ontdekt ben ik deze geur wel gaan waarderen.


Drie mooie maar hele verschillende lipproducten. de gloss van Dr. Hauschka is transparant en heeft een mooie parelmoerglans terwijl de lipsticks een romige dekkende finish hebben. Hieronder zie je de swatches van deze drie producten.

Dr. Hauschka Lip Gloss 0, Guerlain Rouge Automatique 125 Vega &
Shiseido Rouge Rouge RD501
Ik vraag me altijd af hoe mama's het doen, een heel gezin verzorgen en er zelf ook nog volledig verzorgd bij kunnen lopen. Met twee pubers en een baby vind ik het best lastig om alles te plannen maar als ik dan eens wat tijd over heb vind ik het heel fijn om even mijn haar te föhnen, dan heb ik er tot 6 dagen geen omkijken naar. Aangezien het haar leuk zat vond ik het ook wel weer eens tijd voor een paar full face swatches. 

Let niet te hard op de wallen, na de +30 en -28 zwangerschapskilo's merk ik duidelijk dat de stevigheid van de huid rond mijn ogen serieus heeft afgezien, tijd om de hydraterende oogcrèmes te laten voor wat ze zijn en over te schakelen naar het serieuze verstevigende werk... Maar het draait om de lipsticks toch? Shiseido en Guerlain shop je bij de parfumerie en Dr. Hauschka bij reformzaak en schoonheidssalon. 

Dr Hauschka lip gloss 06
Shiseido Rouge Rouge RD501
Guerlain Rouge Automatique Vega

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)