maandag 25 juli 2016

Dior Addict 613 Pause

Dior Addict 613 Pause 

Voor de zomer van 2016 liet creatief directeur Peter Philips zich inspireren door een quote van Christian Dior. De iconische ontwerper was dol op zijn geliefde stippen die ook regelmatig in zijn ontwerpen te zien waren en deze look is een ode aan het chique en door monsieur Dior zo geliefde stippenpatroon.

Blikvangers uit de collectie zijn de prachtige bronzers, nagellakduo's en Dior Addict lipsticks. De Dior Addict is voor deze look in 4 nieuwe tinten uitgebracht, elegant beige, fuchsia, een mooie perziktint en dieproze.


Het Dior monogram siert de lipstick die een transparante gel bevat voor een ultraglanzend top coat effect. De lipstick is niet alleen heel mooi van glans en kleur maar voelt ook heel fijn aan op de lippen en droogt ze zeker niet uit. Alleen het tevoorschijn halen van de spectaculair mooie huls is een waar feestje. 


Pause is een mooie carameltint met prachtige glans, chic subtiel en toch heel mooi opgemaakt. Een mooie tint die eigenlijk wel bij elke make-up look past en soms is dat wel zo fijn dat je niet te hard hoeft na te denken over je lipstick. 

Dior Addict 613 Pause swatch

Deze prachtige lipstick en de andere mooie items uit de Dior Dots zomerlook zijn nu nog verkrijgbaar bij de parfumerie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)