maandag 2 mei 2016

Clarins Éclat Instantané spring look 2016

Clarins Éclat Instantané spring look 2016

Clarins weet telkens weer een prachtige natuurlijke look te creëeren die toch elke keer anders is. De look voor dit voorjaar Éclat Instantané staat voor een directe uitstraling met subtiele maar sprekende accenten in het gezicht.

De volledige collectie bestaat uit een nieuwe BB Cream met detox effect (verkrijgbaar in 3 tinten), een nieuwe Multi-Blush in lief roze, 4 nieuwe crème oogschaduws, een limited edition oogschaduwpalette, een zwarte mascara (vast in het assortiment), 4 nieuwe tinten Rougle eclat, 2 nieuwe tinten Instant light lip perfectors en een transparante gloss.


Heel veel moois dus, en ik wil je graag een paar items laten zien, te beginnen met het eyeshadow palette. Dit bestaat uit maar liefst 5 mooie neutrale tinten waarmee je snel een mooie oogmake-up tevoorschijn tovert en jij bepaald of je voor subtiel en fris of gewaagd en glamorous gaat.

Ook de dag beginnen met een neutrale look en s'avonds extra aanzetten voor een meer uitgesproken look is mogelijk want de oogschaduws onderling blenden erg goed en je kan de intensiteit mooi opbouwen door meer laagjes aan te brengen. De enige teleurstelling was de matte tint, die pakt niet zo lekker en die zie je ook niet echt goed terug op de huid. De shimmers daarentegen zijn superfijn, goed gepigmenteerd en vol glinsterende deeltjes.


De Ombre irisescente cremeoogschaduw in 06 Silver green (helemaal rechts op swatch) is een mooie grijsgroene tint. Het type kleur waarmee je elke oogkleur verdiept en accentueert. De textuur is fijn en de oogschaduw blijft lekker zitten of je nu een heel subtiel dun laagje aanbrengt of een zwaar aangezette laag voor een mooie metallic glans op het ooglid. 

Ps. Als je een nog intenser resultaat wilt kan je de cream eyeshadow als basis op het gehele ooglid aanbrengen en daarover de poederoogschaduws aanbrengen. Zal hier binnenkort nog even wat een look met foto's van maken.

Clarins Éclat Instantané spring look Limited edition eyeshadow palette 03 Natural glow swatches 

Hierboven de swatches van het oogschaduw palette, zoals ik al zei, de shimmers doen hun best alleen de matte kleur komt niet echt goed tot zijn recht... 


De multi-blush is in een nieuwe kleur verkrijgbaar,  Rose is een frisse warmroze tint die zorgt voor een lief blosje op de wangen. Dit is één van de weinige crèmeblushers waarmee ik goed kan werken. Het resultaat word bij mij al snel te heftig als ik met een cremeblush moet werken maar deze van Clarins heeft een fijne textuur die zich goed laat uitwerken en laat een mooie poederige finish achter. Deze blusher zorgt bij mij niet voor het Pipo de clown effect gelukkig.


De lipproducten kwamen in een eerder artikel al uitgebreid aan bod maar hier toch nog even de swatches van deze mooie producten, de Joli Rouge Brilliant Hibiscus is semi-transparante lipstick in een mooie koraalroze tint met glinsterende finish en de Toffee shine instant light is een fijne nudekleurige balsem die zelfs de meest beschadigde lippen snel weer doet opknappen. 


De Instant light lip primer tenslotte is een zachte balm die zorgt voor een langere houdbaarheid van je lipstick door een mooie egale basis te leggen. Deze look shop je bij de parfumerie en Clarins schoonheidssalons.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)