vrijdag 22 april 2016

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion foundations

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion foundations

De Cushion trend zet voort en ook L'Oréal Paris komt met een foundation die is verpakt in een compact en waarin zich een met foundation doordrenkt kussentje bevind. Dep je de bijgeleverde spons zachtjes op het kussentje? Dan krijg je een transparant effect, maar je kan er ook voor kiezen om het sponsje flink op het kussentje te duwen voor een dekkender effect of juist de dekking op te bouwen door meerdere malen een dun laagje foundation aan te brengen waar nodig.

De Nude Magique foundation zorgt voor een mooie natuurlijke glow, hydrateert, corrigeert vlekjes en beschermt tegen UV straling met een SPF25.


Bijzonder aan de cushion foundations is de frisse textuur en de handige verpakking die makkelijk mee in de tas kan. De compact bevat een fijn spiegeltje en een speciaal sponsje dat het product niet opneemt maar echt alles over de huid verdeelt. Misschien zorgt dat wel voor het extra frisse effect, het is net of je een dun laagje water op de huid aanbrengt dat als het eenmaal verdampt is zorgt voor een frisse gloed. 

Als je zoekt naar een product dat de huid vooral opfrist dan zit je bij deze foundation helemaal goed, als je echt iets dekkends nodig hebt dan kan je het product in laagjes opbouwen maar bij mij kruipt het dan toch erg in de fijne lijntjes die nu langzaamaan tevoorschijn beginnen te komen. 

 
Er zijn 7 tinten verkrijgbaar, de kleuren lopen uiteen van warm beige tot koel rozig en er zit voor mij zelfs een perfecte kleur bij, dit gebeurt zelden dus ik ben altijd heel blij als dat gebeurt. Hieronder zie je L'Oréal Paris Nude magique cushion 07 Golden Beige & 06 Rose Beige. Golden beige is meer voor de huidjes met een warme gele ondertoon en Rose beige voor de rozige teint. 

Op onderstaande swatch zie je trouwens mooi hoe het product zorgt voor die glow, hieronder is het product nog niet uitgewerkt dus de glans is subtiel en perfect voor een mooie fris ogende huid. 

L'Oréal Paris Nude magique cushion 07 Golden Beige & 06 Rose Beige

Deze foundation is voor mij net even iets te 'light', ik heb een dekkender product nodig. Wel kijk ik nu al uit naar de lancering van de Glam Bronze cushion de soleil in mei, een bronzer in dezelfde textuur als deze foundations. Dan heb ik al wat meer kleur en misschien wat meer nachtrust dus dat lijkt me een fantastisch product. Maar nog even geduld dus... ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar een bronzer in cushion vorm, ik vraag me af wanneer de concealers en blushers gaan volgen.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)