dinsdag 19 april 2016

Dr. Hauschka handcrème

Dr. Hauschka handcrème

Tijdens mijn zwangerschap was ik al fan van de natuurlijke lichaamsverzorging van Dr.Hauschka (de rozenlijn is heerlijk) en ook nu de baby er is vind ik het heerlijk om de zachte natuurlijke formules te gebruiken. Zeker de Dr.Hauschka handcrème is een fijn product, met mijn handen zit ik toch continu aan de tere huid van mijn kleintje.

Gewoonlijk is de handcrème verkrijgbaar in een miniatuur van 10ml of een 50ml tube. Nu zijn er twee limited editions in een tube van 30ml (voor in te handtas) of 100ml (op het nachtkastje). De handcrème heeft de kenmerkende Hauschka textuur, het product voelt vol en vettig maar eenmaal op de huid smelt het product weg en laat het geen glibberig (wat je wel met producten met silliconen ervaart) of vet laagje achter. Je kan direct na het aanbrengen weer iets vastpakken zonder het te laten vallen omdat het uit je handen glibbert.

Ook de geur is zacht en plantaardig, een fijn product dat mijn droge handen (ik was mijn handen nogal vaak....) lekker verwent en toch heel praktisch in gebruik is omdat het zo snel intrekt. Dr. Hauschka is verkrijgbaar bij reformwinkel en schoonheidsintituut.


BigGreenSmile

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)