zondag 20 maart 2016

Annayaké Bonheur eau de toilette

Annayaké Bonheur eau de toilette

Bonheur is het Franse woord voor geluk en van de inhoud van dit flesje word ik ook best wel gelukkig. Het Japanse merk Annayaké is vooral heel erg goed in huidverzorging maar zo nu en dan brengen ze ook wel eens een geur uit (Annayaké pour Elle is echt een verborgen schat in parfumland, zeker eens gaan besnuffelen als je bij Douglas binnenstapt).


Bonheur eau de toilette is een geur die de zintuigen prikkelt door de opwekkende geurnoten van granaatappel, yuzu, pioenrozen, magnolia, lotus, amber en muskus. De geurnoten die vooral opvallen zijn Yuzu (Japanse citroen) en granaatappel die zorgen voor een frisse opening. De weelderige pioenroos geeft deze geur haar bloemige karakter.


De flacon is eenvoudig maar vrolijk en fleurig, eigenlijk net zoals de geur die misschien niet baanbrekend is qua compositie maar die wel lekker fris en vrolijk ruikt. En soms heb je niet meer nodig dan dat. Bonheur is een lekkere geur om de lente mee in te zetten.

Annayaké is exclusief bij Douglas verkrijgbaar, zowel in de filialen als in de webshop (altijd gratis verzenden naar Nederland en België).


Default 10 - 336x280


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)