zondag 28 februari 2016

Clarins spring 2016 lipcare

Clarins spring 2016 lipcare

Clarins komt deze lente met een aantal hele fijne nieuwe producten en een hele mooie nieuwe look. Met de nieuwe Joli Rouge brilliant, Lip perfecting base en nieuwe tinten Rouge eclat en Eclat minute embelliseur lèvres zetten je mond op subtiele wijze in de kijker. Ik heb 3 van deze nieuwtjes om je te laten zien. 


De Instant light is al heel wat jaartjes een onmisbaar product in mijn beautyregime, en speciaal voor de lentelook van Clarins zijn er twee nieuwe tinten ontwikkeld, 08 Plum shimmer en 07 Toffee pink shimmer (die zie je hierboven).

De Instant light zorgt voor urenlange hydratatie en maakt na elke keer aanbrengen je lippen mooier door ze telkens gladder en egaler te maken. Dit product is dus ideaal als je snel last hebt van velletjes op je lippen. Toffee pink shimmer is een mooie nude met rozige ondertoon en ruikt lekker zoet. Een fijne aanvulling op mijn collectie instant light tubetjes.


De Joli Rouge Brilliant is het semi-transparante glanzende antwoord op de dekkende en intens gepigmenteerde Joli Rouge. Deze lipstick combineert verzorging en make-up en zit vol voedende en hydraterende bestanddelen. De parelmoerdeeltjes zorgen voor een schitterende glans. Nummer 26 Hibiscus is een fleurig roze koraal en hieronder op de swatch zie je duidelijk de glinsterende deeltjes. Deze lipstick brengt heerlijk aan en heeft een zoete fruitige geur. 

De andere nieuwkomer is de Lip perfecting base, een transparante basis die ervoor zorgt dat je lipstick niet uitloopt en beter blijft zitten. Dankzij galamboter, acaciamicroparels en peptiden zijn je lippen ook meteen gehydrateert, beschermt en mooi egaal.


Deze mooie lip producten zijn nu verkrijgbaar bij Clarins verkooppunten, binnenkort meer over deze items en de nieuwe look. Stay tuned....


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)