dinsdag 26 januari 2016

Givenchy La Revelation Originelle Spring 2016 maquillage

Givenchy La Revelation Originelle Spring 2016 maquillage

De Givenchy lentelook draait om een onschuldige, engelachtige schoonheid die je accentueert met de mooie subtiele make-up producten die speciaal voor deze look werden gecreëerd. De look bestaat uit een sublimerend gezichtspoeder, twee ombre couture oogschaduws, een mooie zachtroze blush, een bruine eyeliner, een diepgrijze mascara, een lipbalm, lipscrub en een warme poederroze nagellak. 


Door de ogen aan te zetten met zachte tinten blijft de engelachtige look behouden, de ogen worden wel geaccentueerd maar op subtiele wijze. Ik combineer de Liner Couture 2 Brown het liefst met de geweldige mascara uit de kerstlook, de Noir Couture Volume in Taupe glacée is een hele fijne mascara in een waanzinnig mooie huls. Het is niet altijd simpel om weerstand te bieden aan de briljante verpakkingen van Givenchy make-up.....


De Mascara zorgt voor mooie lange volle wimpers en de bruine tint heeft een vleugje bordeauxrood meegekregen dus is net een tint warmer dan de standaard bruine mascara's. De intensiteit van de mascara is goed op te bouwen en hoewel de formule erg romig is blijft hij de hele dag prima zitten.

Zelfs een kleine hormonale zwagerschapsbreakdown is geen punt voor deze mascara, hij blijft trouw zitten ook na een paar tranen. De eyeliner matcht heel mooi met deze mascara en met de ranke stift trek je een mooi strak lijntje.

Givenchy Liner couture brown &
Mascara Noir couture volume Taupe Glacée 

Hieronder zie je van boven naar beneden mijn oog zonder make-up, enkel de Liner couture brown en vervolgens de Liner couture in combinatie met de mascara noir couture volume taupe glacée, mooie combinatie nietwaar? 
Het Poudre Lumière originelle zorgt door de combinatie van talk en lichtreflecterende deeltjes voor een frisse en stralende teint, het poeder kan over het gehele gezicht of op specifieke zones (jukbeenderen, neusbrug, voorhoofd) worden aangebracht. 

Givenchy Poudre Lumiere originelle swatch

Op de onderstaande swatch kan je zien dat het effect heel erg subtiel is, ik heb voor deze swatch meerdere laagjes aangebracht dus een zweempje poeder zorgt voor een hele mooie zachte finish. 

Een echte lentelook dus, ik hou zo van mooie subtiele looks aan het begin van het nieuwe jaar, mocht je je afvragen waarom ik de nagellak nog niet geswatched heb, deze komt binnenkort uitgebreid aan bod, eventjes geduld nog dus. Deze nieuwe look van Givenchy is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Givenchy verkooppunten. 

Givenchy Poudre Lumiere originelle swatch
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)