maandag 21 december 2015

Oolabo Super foodies Happy hand soap & Velvet hand lotion

Oolabo Super foodies Happy hand soap & Velvet hand lotion

Het handen wassen begon een beetje een obsessie te worden en dat was aan mijn handen te zien, agressieve schuimmiddelen en ontvetters drogen de huid uit en tijdens deze periode van het jaar hebben handen al zoveel te verduren van het weer. Het resultaat? Droge ruwe handen die prikten van ellende als ik ze onder de warme kraan hield. Tijd voor actie, ik heb al een flinke stash aan rijke voedende handcrèmes maar als je een te uitdrogende handzeep gebruikt kan je smeren wat je wilt maar dat smeren is niet het antwoord.

Op zoek dus naar een milde handzeep... Vorige winter was ik erg gtevreden over de Super Foodies gezichtscrème van Oolaboo en na even snuffelen op de Oolaboo website (was eigenlijk op zoek naar een shampoo, ik heb www adhd.... ik ga op zoek naar het ene en eindig met iets heel anders....) kwam ik de Happy Hand Soap en Velvety hand lotion tegen.

Oolaboo is een beautymerk van Nederlandse bodem dat zich richt op hoogwaardige en veilige voedingsstoffen voor de huid voor intern en extern gebruik (zowel smeersels als voedingssupplementen). Door de focus op schoonheid van binnenuit én buitenaf te leggen pak je problemen dubbel zo grondig aan en hun zachte formules zijn lief voor je huid maar zeker niet minder effectief. De Superfoodies lijn is op basis van de superkrachtige Japanse Matcha thee, een superfood die enorm veel goeds doet voor je haar, huid en innerlijke gezondheid.


De Super Foodies Happy hand soap is een vloeibare handzeep met 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten, geen harde sulfaten dus die niet alleen je huid kunnen irriteren en uitdrogen maar die ook schadelijk zijn voor ons water.

Hydraterende plantenextracten en natuurlijke antiseptische stoffen zorgen voor schone handen die lekker zacht en fris aanvoelen. Amadelolie verzorgt de huid en voorkomt uitdtogen en de zachte plantaardige geur van de Superfoodies producten krijgt gezelschap van roos en tuberoos om van het handenwassen, een praktisch klusje, een verwenmomentje voor jezelf te maken. Ik probeer ook om bewuster in het leven te staan en simpele dingen met meer aandacht te doen (mindfullness maakt mij toch echt minder paniekerig en meer zen dan stresskip), deze handzeep is daarbij een prima hulpmiddel en hoe vaak ik mijn handen ook was, ze blijven zacht in plaats van pijnlijk en droog.

De Velvety hand lotion is voorzien van dezelfde verslavende geur als de hand soap en deze handcrème is voorzien van een flinke dosis voedingsstoffen voor de tere huid van je handen. Matcha thee is een ware antioxidantenbom en hyaluronzuur zorgt voor de nodige aanvoer van vocht. Manukahoning, avocado-olie en abrikozenpitolie verzorgen en voeden je handen. Deze heerlijke crème herstelt kleine beschadigingen (dus ook die gesprongen pijnlijke nagelriemen) en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Deze crème word door Oolaboo speciaal aanbevolen voor beschadigde handen als gevolg van weersomstandigheden (check!) of huishoudelijk werk (dubbel check!). De cr1eme heeft een hele fijne textuur die snel intrekt en geen vettige toestanden achterlaat op je handen. ik gebruik de crème en hand soap nu al een paar weken en hoewel ik mijn handen nog steeds neurotisch vaak was is de conditie van mijn handen er zichtbaar op vooruit gegaan. Dit duo is een ware aanrader als je last hebt van droge en beschadigde handen.


Het assortiment van Oolaboo bestaat uit voedingssupplementen, haarverzorging, lichaams_en gezichtsverzorging. Op mijn Oolaboo verlanglijst staan onder andere nog de Beauty sleep face recovering nutrition night cream en bijpassende beauty sleep body night cream (herstellende nachtcrème met manukahoning, tomaatextract, abrikozenpitolie, rozenbottelolie en karitéboter, nu maar hopen dat ik voldoende slaapuren maak als de kleine geboren is), de Ancient traditions Hawaiian nutrition body scrub (met de geur van kokos, vanille en banaan hoe heerlijk is dat?) en de Lively curl shampoo en calming cleansing oil uit de Superfoodies productlijn.

Oolaboo is verkrijgbaar via de officiële Oolaboo webshop en via geselecteerde verkooppunten.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)