woensdag 23 december 2015

Christian Dior State of Gold Holiday look 2015

Christian Dior State of Gold Holiday look 2015

Bij Dior is het tijdens de feestdagen goud dat blinkt, de State of Gold Holiday look draait om goud en glamour. De lichtjes van de stad, een stralende vrouw, het is goud dat je doet schitteren en Peter Philips leefde zich uit voor deze feestelijke collectie. Philips maakte gebruik van het het iconische Dior grijs in combinatie met goud en klassiek rood en fuchsia vormen een elegant contrast met ivoo en platina.  

De look bestaat uit twee flatterende gezichtspoeders, fluweelmatte Diorific mat lipsticks in 6 tinten, twee 5 Couleurs paletten (Blazing Gold en Eternal Gold), 5 Diorific Vernis nagellakjes, een mono eyeshadow, een Diorblush en twee Dior Addict lipglossjes.  


De Diorific is een unieke matte lipstick want deze blijft comfortabel aanvoelen zonder trekkerig, droog of brokkelig te worden na een tijdje. De egaliserende lipstick hydrateert en zorgt voor een fluwelige finish. De Diorific Mat is er in het rood, fuchsia, zachtroze, nude en in een prachtige koraaltint. Een mooi en veelzijdig maar toch tijdloos kleurenpalet, uiteraard ging ik voor de koraal en nudetint en deze lipsticks zijn de uitspatting echt waard, al is het alleen al om de prachtige huls.


De Diorific Vernis maakt ware juweeltjes van de nagels door de parelmoerdeeltjes en glittertjes maa er zijn ook prachtige crèmetinten. De showstopper is de ultieme combinatie van goud en grijs in de tint Gris-Or waarin de lichtval speelt met de kleur die je ziet.


Bij al dit moois past natuurlijk ook een geur die even luxueus en glamorous is als puur goud, J'adore L'absolu is net even wat weelderiger en feestelijker dan de klassieke J'adore en al jaren een van mijn vaste parfums. J'adore L'absolute is een bloemige en elegante compositie van ylang-ylang, tuberoos, jasmijn, roos, geconfijt fruit, muskus en hout.

Met Dior ga je als feestelijk middelpunt de Decemberfeesten (of welk ander feest dan ook) tegemoet.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)