donderdag 10 december 2015

My Kure Bazaar Stash

My Kure Bazaar Stash

Een van mijn favoriete nagellakmerken is toch wel het Franse Ecofabulous Kure Bazaar, een zo verantwoord mogelijke formule die ook nog eens waanzinnig goed lakt en dat in prachtige kleurtjes. Wat wil je nog meer? (nou eh...nog meer van die lakjes maar daar kom ik straks op terug)

De formule van Kure Bazaar is vrij van de hele schadelijke chemicaliën die je wel in nagellak kan aantreffen waardoor je deze lakken ook zorgeloos tijdens de zwangerschap kan dragen (heel fijn!).

Kure Bazaar bottle & brush 

De Kure Bazaar lakken zitten in mooie strakke flacons en onder de grote dop schuilt een kleiner formaat dop waar het penseel aan bevestigd is waardoor je nauwkeurig en prettig kan lakken.

Kure Bazaar Saffron swatch
Kure Bazaar Rose milk swatch
Kure Bazaar Caicos swatch
Kure Bazaar Frenchie swatch
Kure Bazaar Bikini & Co swatch
Kure Bazaar Kerria Swatch
Kure Bazaar Urban 14 Swatch
Kure Bazaar Macaron swatch
Kure Bazaar Gloss swatch
Kure Bazaar Platinum swatch
Kure Bazaar Queen swatch 
Kure Bazaar Adriana swatch  
Kure Bazaar Sausade swatch
Kure Bazaar Carioca swatch
Kure Bazaar Glam swatch
Kure Bazaar Kale swatch
Kure Bazaar Or rosé swatch
Kure Bazaar Cappucino swatch 

Nu weet ik dat ik al best veel Kure Bazaar lakjes in mijn bezit heb maar toch... Ik voel me net een beetje Disney's Kleine Zeemeermin wat Kure Bazaar betreft, ik heb shimmers en pastels en crèmelak, in het paars in het roze en in 't blauw. Maakt niet uit, heeft geen zin...ik wil meeeeeeeerrrrr!

Op mijn Kure Bazaar wishlist staan onder andere nog Fuji (onweerstaanbaar lila) , Smokey (chic donkergrijs), Boyfriend (vintage groen), Cashmere (beeldig lichtgrijs zooo mooi!) en Or Pur (de metallics van Kure Bazaar zijn prachtig mooi).

Kure Bazaar is verkrijgbaar bij ecofabulous webshops zoals Big Green smile en luxe parfumeriezaken waaronder Celeste Parfums (ook online). Voor het complete assortiment en filosofie van Kure Bazaar check je de Kure Bazaar website. Voor verkooppunten in Nederland en België kan je terecht bij Beauty Musthaves.

Kure Bazaar Wishlist: Fuji, Smokey, Boyfriend, Cashmere & Or pur 


BigGreenSmile

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)