zaterdag 5 december 2015

Jane Iredale In the blink of a smokey eye holiday look 2015

Jane Iredale In the blink of a smokey eye holiday look 2015

Favoriet make-up merk Jane Iredale brengt meerdere malen per jaar leuke seizoenscollecties uit en wat ik vooral fijn vind aan deze compacte collecties is dat ze altijd bestaan uit mooie draagbare tinten. Deze kleurtjes zijn veelal afkomstig van het vaste assortiment en worden voor de gelegenheid vaak in mooie samengestelde palettes uitgebracht.

De look is een ode aan vrouwen die het druk hebben met hun dagelijkse leven maar er toch mooi uit willen zien tijdens de feestdagen. De look is elegant en sprankelend, nieuwsgierig geworden? Laten we eens gaan kijken naar het moois. 


De prachtige In the blink of a smokey eye smokey eye kit bestaat uit 8 veelzijdige tinten waarmee je snel een mooie look creëert. De 8 tinten kunnen allemaal perfect samen of afzonderlijk gebruikt worden. Het palette bestaat uit het nude Bone, glinsterend gouden Pure Gold, rozebruin Dawn, het roségouden Rose Gold, koel mat paars Iris, mat donkergroen Forest, het mat diepbruine Espresso en matzwart Ebony. 

Bij het palette zit een instructiegids waarin vijf voorbeeldlooks stap voor stap worden uitgelegd en in het doosje zit ook een handige spiegel en twee mini penseeltjes. Nu ik het toch over penselen heb, die van Iredale zijn echt fantastisch en de investering meer dan waard, ik zou niet meer zonder mijn dome blush en blender brush willen. 


Om je intense blik niet te overschaduwen adviseert Iredale de Just Kissed® Lip & cheek stain om je lippen (en eventueel wangen maar daarin ben ik niet zo'n heldin geef mij maar een poederblush) subtiel aan te zetten. Dit zachte product met verzachtende bijenwas en rozenwas bevat ook verzorgende olijfboter en avocadoboter voor soepele en zachte lippen. Dit product was al verkrijgbaar in Forever Peach en Forever Pink en er is nu ook een mooie rode tint: Forever Red.

Meer inspiratie nodig? Check dan het  Jane Iredale Youtube kanaal of onderstaand filmpje waarin enkele looks worden voorgedaan. Jane Iredale make-up is verkrijgbaar bij schoonheidssalons in Nederland en België die met dit heerlijke merk werken. Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)