donderdag 17 december 2015

Dermalogica Skin smoothing cream & gifts

Dermalogica Skin smoothing cream & gifts

Dermalogica maakt de Decembermaand nog feestelijker en mooier door het uitbrengen van hele fijne cadeausets. Een Dermalogica product is op zichzelf al een heel fijn cadeau maar nu krijg je bij bepaalde producten leuke extra cadeautjes dus dat is dubbel feest.De set met de Skin smoothing cream bevat een 100ml Skin Smooting cream, een miniatuur special cleansing gel (30ml heb deze direct in mijn bevallingstas gestopt want volgens mij is het wel lekker om na de bevalling je gezicht even op te kunnen frissen, de Dermalogica sponge cloth gaat ook mee, scheelt weer een handdoek) en een heel bijzondere facial cleansing mitt.

De Limited edition facial cleansing mitt ziet er op het eerste gezicht niet uit als een item waarmee je zacht je gezicht kan reinigen.... Maar als Dermalogica zegt dat het goed is dan vertrouw ik daarop dus ik ging er meteen mee aan de slag.


Deze speciale handschoen gebruik je in combinatie met je reiniger om zo de huid tijdens het reinigen ook direct te exfoliëren. Je huid is na gebruik niet alleen schoon, je bent ook verlost van alle overtollige dode huidcellen.

Ik ben de handschoen gaan proberen en het idee is een beetje vreemd want het voelt zonder water en cleanser heel ruw maar eenmaal voorzien van reiniger en water gaat de handschoen heel soepel over het huidoppervlak en zorgt voor een rijk en romig schuim. Na het afspoelen voelt de huid lekker zacht en fris aan en dat zie je ook.


De Special cleansing gel is een milde reiniger die zachtjes schuimt maar geen zeep bevat waardoor er een schone huid achterblijft en de vochtbalans in de huid niet verstoord wordt. Deze reiniger laat geen trekkerig gevoel achter maar een lekker schoon en fris huidje.

Ik ben enorm blij met deze mini want die kan mooi in mijn toilettas voor het ziekenhuis (de tas voor de bevalling staat al klaar) en daarna kan hij mee op vakanties of logeerpartijtjes bij mama want ik kan hem navullen met de fullsize die al in de badkamer staat.


De Skin Smoothing cream is een moisturizer die geschikt is voor een droge vochtarme huid die de huid weer soepel en weerbaar maakt. De Skin smoothing cream is geschikt voor een gecombineerde tot droge huid dankzij de hydraterende lecithine en aloë vera. Komkommer en arnica verzachten en druivenpitextract en vitamines C en E beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ik had nog geen ervaring met de Dermalogica moisturizers (okee dat is een beetje gejokt, ik pikte altijd een beetje als ik bij mijn moeder was zij gebruikt de Intensive moisture balance, die is net een stap voller dan de Skin smoothing cream) maar ik ben heel erg enthousiast, de skin smoothing cream heeft een hele fijne textuur, smeert goed uit en trekt lekker in waardoor je in één moeite doorkan met een eventuele make-up routine (al is het bij mij momenteel meer enkel verzorging en een concealer want die hormonen zorgen voor huilbuien op de meest vreemde momenten....).

De Dermalogica moisturizers zitten in een fijne tube van 50 of 100ml en zijn altijd gesealed, zo weet je zeker dat je een vers product gebruikt.


Deze skincare sets zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via de Dermalogica webshop ,de Dermalogica schoonheidsspecialiste en de speciale Concept stores (Gent, Antwerpen, Maastricht en sinds kort ook in de Bijenkorf Amsterdam) waar je door een Dermalogica specialiste een face mapping huidanalyse kan laten uitvoeren waardoor je precies weet waar je huid behoefte aan heeft en met afgestemde producten aan de slag kunt voor een optimaal resultaat.


Ps Ook heel erg leuk: De speciale Skin kits met travel size producten zijn het hele jaar door verkrijgbaar en doen het ook erg goed als cadeautje (ja ook voor jezelf, ik zal het niet doorvertellen goed?).

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)