maandag 19 oktober 2015

Babor Cosy Colors fall collection lips

Babor Cosy Colors fall collection lips 

De winterlook van Babor draait om zachte aaibare kleuren zoals mauve, grijs, bruin of nachtblauw. Met deze kleuren creëer je eenvoudig een sophisticated look. Sterproduct van de look is een palette met vier oogschaduws, twee wenkbrauwpoeders en een crèmeblusher. 

De ogen worden daarnaast mooi geaccentueerd met een van de nieuwe metallic eye pencils in 02 Brown copper of 03 green anthracite en de mascara volume & definition in 03 blue metallic. De nagels worden voorzien van een mooie warmrode tint. 


Voor de lippen is er de keuze uit een lip colour en een lip gloss. De Ultra soft lip colour in een mooie mauvetint is een mooie dekkende lipstick met glanzende finish en de Ultra shine lip gloss in absolute nude is een perfecte nudekleurige lipgloss. 


Beide lipproducten zijn heel mooi te combineren met verschillende looks, voor deze foto's heb ik gekozen voor een rustige make-up waarbij een donkergroen lijntje op de onderste wimperrand eigenlijk de blikvager vormt. Door de rustige tinten lipstick en gloss komt dit nog mooier naar voren en vormt het geheel een rustige maar toch verzorgde look.

Babor Ultra Soft Lip Colour: 41 cosy mauve

De lipstick is mooi dekkend maar ook prachtig glanzend zonder dat het too much word. De lipstick is heel zacht en romig van texuur maar toch worden mijn lippen na verloop van tijd wat droog, nu hoeft dat niet persé aan deze lipstick te liggen. De kachel gaat weer aan en het is buiten soms al echt guur weer dus heb ik de hulptroepen al ingeschakeld, Babor heeft namelijk ook een superfijne lipbalm met olijfolie die korte metten maakt met velletjes en droge lippen. Dus ik smeer ook driftig met die balsem om mijn lippen in topconditie te houden.

De nudekleurige gloss is echt pure perfectie, qua dekking, glans en kleur. Ik ben nu al hopeloos verslaafd aan deze kleur en ik zag zowel stiefdochter als zuslief jaloers naar mijn toilettas loeren dus ik moet hem goed in de gaten houden...

Deze mooie lipmake-up en de andere producten uit deze look zijn nu verkrijgbaar bij Babor schoonheidssalons. Stap er gerust eens binnen voor advies, voor de winter zijn trouwens het lipid plus oil serum, de argan cream en de reinging met de hyl-öl en phytoactive base echte aanraders voor je huid. Vorige winter hebben die producten mijn huid echt gered van een schilferige, droge en gevoelige ondergang.

Babor Ultra Performance Lip Gloss: 20 absolute nude

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wow, Cosy Mauve is echt fantastisch. Het is hoe dan ook een mooie kleur, maar staat jou echt heel mooi. De glossy is ook mooi, maar de lipstick is echt glamarous! Staat ook mooi bij je make-up verder, die ogen en die lipstick, super combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)