dinsdag 20 oktober 2015

Environ Super Moisturizer +

Environ Super Moisturizer +

Ik ben dol op de herfst, de rijke oranjegouden kleuren in het bos, s'avonds kaarsjes aan, de geur van warme chocolademelk en verse appeltaart uit de oven en ontspannen met een lekker warm dekentje op de bank een boek lezen. Minder vind ik de lijdensweg die mijn huid altijd bij die seizoenswissel ondergaat. De kachel gaat weer aan, de soms al ijzig koude wind die langs je gezicht schuurt, en nog talloze andere factoren die ervoor zorgen dat mijn gezicht weer kriebelig en trekkerig aanvoelt. Nu moet ik momenteel opletten dat ik ook weer niet een té vol product smeer want dan krijg ik weer last van pukkeltjes door de hormonen die momenteel door mijn zwangere lijf gieren.

De Environ Intensive Super Moisturizer + is een fijne bondgenoot tijdens deze periode, de crème is net luchtig genoeg om geen glanzend spoor achter te laten maar intensief genoeg om korte metten te maken met dat droge kriebelende gevoel op mijn huid.


De voorganger van de Intensive super moisturizer +, de Super moisturizer was al ontzettend goed maar na de update is het product nog effectiever geworden. Deze moisturizer zorgt niet alleen voor een instant dosis hydratatie maar verbetert ook het natuurlijke hydratatieproces in de huid waardoor de huid gladder wordt, beter gevoed is en zachter aanvoelt. Eerst zat het product in een tube maar nu zit het product in een strakke pompflacon die voorzien is van een veiligheidszegel zodat je altijd weet dat je een splinternieuw product in handen hebt.

Je mag de moisturizer in combinatie met de AVST producten gebruiken maar ik gebruik het product nu tijdens mijn zwangerschap even solo en dat werkt echt perfect. Deze moisturizer gaat ook uitdroging tegen en is een ideale bondgenoot om je huid te beschermen tegen externe omgevingsfactoren. Ideaal als je veel buiten komt of werkt in een omgeving met airconditioning (echt horror voor je huid).


Penvatin® versterkt het laagje van de huid dat het vocht in de huid moet houden en hydrateert voor maar liefst 72 uur. Dit plantaardige ingrediënt boost tevens het gehalte aan ceramiden en hyaluronzuur in de huid. Ceramiden zorgen voor de beschermlaag van je huid en hyaluronzuur is een krachtig hydraterend bestanddeel. Samen zorgen ze dus voor een elastische soepele huid die voldoende weerstand heeft.

Het Revidrate complex zorgt ervoor dat de balans tussen vocht en lipiden in balans is en blijft. Daarnaast bevat deze moisturizer de nodige antioxidanten die ervoor zorgen dat schade door vrije radicalen geneutraliseerd wordt en zo draagt deze moisturizer ook haar steentje bij aan het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.


De crème is heel fijn qua textuur, niet te vol en niet te licht en laat zich vlot over de huid verdelen waarna mijn huid direct niet meer oncomfortabel aanvoelt. Ook mijn zusje (6 jaar jonger, ook een wat droge gevoelige huid, werkt op de luchthaven in de droge lucht van de airconditioning) vond de crème erg fijn, de lucht op de luchthaven is een ramp (heb er zelf tijdens mijn studie ook gewerkt) maar haar huid bleef lekker fris en comfortabel aanvoelen gedurende de dag.

Grootste verrassing is misschien nog wel de prijs van Environ producten, in vergelijking tot veel parfumerie en luxemerken vallen de prijzen van Environ heel erg goed mee. Het geheim daarvan? Mond op mond reclame want als je eenmaal Environ gebruikt hebt is er eigenlijk geen weg meer terug. Telkens als ik een nieuw product ontdek komt er altijd wel weer eentje bij op mijn verlanglijstje. Zo staan onder andere de hydrating oil capsules, antioxidant gel, hand & nail cream, A C E enhanced body oil en de body profile nog op de verlanglijst.
Naast de Super moisturizer heb ik trouwens ook de Sebugel A en Sebuwash binnen handbereik, toen ik net zwanger was raakte ik een beetje in paniek want je krijgt ineens allemaal horrorverhalen wat je huid betreft te horen (zwangerschapsmasker, striae over je hele lijf, acné from hell en ga zo maar door). Nu wissel ik mijn dagelijkse reiniging af en toe af met de Sebuwash en als ik een verdacht plekje zie dat wellicht een pukkel kan worden dan stip ik dat even aan met de Sebugel A. Zo houd ik alles netjes onder controle en de pubers kunnen de Sebugel A over hun hele gezicht gebruiken om hun huidje lekker fris te houden.

De B-Active producten van Environ zijn speciaal ontwikkeld voor de acnéhuid, vitamine A (gezonde celdeling) in combinatie met salicylzuur (ontstekingsremmer, verdunt talg en verwijdert dode huidcellen),tea tree olie en colostrum (beiden antibacterieel) zorgen ervoor dat de probleemhuid weer in balans komt. Maar daarover binnenkort meer, de heerlijke producten van Environ zijn verkrijgbaar bij Environ schoonheidsinstituten in Nederland en België.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)