vrijdag 11 september 2015

The Body Shop Secrets of the world

The Body Shop Secrets of the world 

Eeuwenoude beautyrituelen vormden de inspiratiebron voor de nieuwe lijn van lichaamsverzorgingsproducten van The Body Shop. Om deze lijn samen te stellen zijn heel wat bestemmingen bezocht want ieder land en iedere cultuur heeft wel bijzondere geheimen en rituelen wat schoonheidsverzorging betreft. Een wereldreis op wellness gebied, zo zou je het kunnen noemen.

Er zijn drie hoofdrituelen: Relaxing, Revitalising en Blissful rituals. Elke groep bestaat uit diverse producten om jezelf en je lijf mee te vertroetelen. Het Relaxing ritual bestaat uit De African Ximena scrub, de Himalayan Charcoal body clay, Egyptian Milk & Honey bath, French Lavender massage oil en Japanese camellia cream.Om een vermoeid lijf en een uitgebluste geest weer op te frissen zijn de vitaliserende producten uit de Revitalising range een weldaad, denk Dead Sea Salt Scrub, Moroccan Rhassoul body clay en Thai lemongrass massage oil. De drie producten uit de Blissfull lijn zijn er om jezelf te vertroetelen als je er echt nood aan hebt. Het is belangrijk om af en toe echt even bewust tijd aan jezelf te besteden, ook je omgeving zal er blij mee zijn als je voldaan en ontspannen je badkamer verlaat. De Blissfull lijn bestaat uit een Polynesian monoi radiace oil, Hawaiian Kukui cream en Tahitian Orchid massage oil.

Een schone huid neemt de verzorgende producten beter op dus een scrub is het eerste wat dan te binnen schiet als ik denk aan een uitgebreid beautyritueel, Maar The Body shop gaat een stapje verder en introduceert de Himalayan Charcoal body clay. houtskool is een waar beautygeheim uit Azië waar de zuiverende kracht van houtskool al vele huidjes van gifstoffen heeft ontdaan. Na de bodywash breng je dit product aan op de huid, laat 10 minuutjes drogen en spoel af met warm water waarna je een glanzend frisse huid ziet verschijnen. Beetje hetzelfde idee als de superfijne mud scrub van Collistar.Als de huid schoon is kan je overgaan op de verzorging. De Polynesian Monoi radiance oil is een olie op basis van kokosolie waarin de kostbare blaadjes van de tiarébloemen worden geweekt, zo krijg je een verzorgende, heerlijk geurende olie. Deze multifunctionele olie kan je gebruiken voor een droge huid, droge nagelriemen en droog haar.

De Hawaiian Kukuï cream is een rijke crème voor zelfs de meest droge huid op basis van de super hydraterende Kukuï olie die zorgt voor een soepele zachte huid. Ook heel fijn is de Japanese Camellia cream, deze crème maakt de huid zacht en laat een subtiel waasje cameliabloem achter. De Camelia was trouwens de favoriete bloem van Coco Chanel. Deze rijke crème trekt goed in en verdeelt fijn over de huid. De Kukuï cream is trouwens echt een flink stuk voller dan de Camellia, lekker als je huid echt behoefte heeft aan een heel rijk product.

Deze flinke productlijn is nu verkrijgbaar bij The Body shop, De Egyptian milk & Honey bath en Dead Sea salt scrub lijken mij ook heel erg fijn. Kom maar op met dat koude gure herfstweer, alhoewel.... De nazomer mag ook nog wel even duren dan komt die herfst vanzelf wel...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)