vrijdag 11 september 2015

Essie fall 2015

Essie fall 2015 collection 

Leggy Legend (metallic bronze), Color Binge (helder rood), With the band (dieprood), In the Lobby (pruimpaars), Bell bottom blues (metallic diepblauw) en Frock 'n roll (espressobruin) vormen samen de nieuwe herfstcollectie van Essie.


Essie ziet nagels als hét modeaccessoire van nu en met deze accessoires kan je naar hartelust variëren en combineren zonder dat je maandenlang op droog brood hoeft te leven (sorry it-bags). Met een mooi gelakte nagel voeg je een extra vleugje stijl toe aan je outfit en de legendarische dames uit de rock 'n roll scene van de jaren 70 vormden de inspiratiebron voor deze herfstcollectie.

De muzen van de rockers en niet te vergeten de iconische vrouwelijke legendes uit die tijd vormden het uitgangspunt van deze collectie. Voor Essie creërde hun Global color designer 6 sterke krachtige kleuren met rijke pigmenten, alles wat jij nog hoeft te doen is deze kleuren deze herfst te rocken.

L-R Leggy Legend (metallic bronze), Color Binge (helder rood) & With the band (dieprood)
L-R In the Lobby (pruimpaars), Bell bottom blues (metallic diepblauw) & Frock 'n roll (espressobruin)

De kleuren zijn onderling ook erg goed te combineren wat onderstaand inspiratiebeeld van Essie helemaal duidelijk maakt, ikzelf ben niet zo creatief maar ik vind de combinatie van deze drie tinten erg mooi.

Deze Essie collectie is nu verkrijgbaar bij de drogist, ik ga zeker de metallic tinten even checken.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)