vrijdag 4 september 2015

Diorshow Extase mascara volume oversize immédiat 791 Brown extase

Diorshow Extase mascara volume oversize immédiat 791 Brown extase 

Het begon jaren terug met één revolutionaire mascara met gigantische borstel, deze Diorshow werd zo enorm populair dat velen varianten volgden. Ik ga heel erg eerlijk zijn, de grootste aantrekkingskracht van deze mascara was vooral de prachtige gouden huls met Dior logo.

Toen ik voor het Dior display in de parfumerie stond trok deze meteen mijn aandacht. Ik lette eigenlijk niet zo op de functie van de mascara maar moest hem gewoon hebben.... Een gokje dus en pakte dit gokje goed uit?


De Diorshow extase belooft volume en een mooie krul door de combinatie van het borsteltje en de flexibele formule. Gewoonlijk zijn volume mascara's en mijn wimpers een gevaarlijke combinatie, ik heb veel wimpers die kort op elkaar staan dus dat resulteert nogal eens in klonterige drama's.


Gelukkig viel dat bij deze Diorshow wel mee, slechts een paar haartjes besloten om gezellig een groepje te vormen maar dat heb ik eigenlijk bij de meeste mascara's. Dit is simpel te verhelpen met een kammetje of oud en schoongemaakt mascaraborsteltje. Het resultaat is mooie lange en volle wimpers.Ik heb het liefst een mooie bruine mascara (zeker geen overbodige luxe nu ik wat vaker donkere kringen onder mijn ogen heb omdat ik wat slechter slaap) omdat hard zwart sneller vermoeidheid accentueert dan het wat neutralere en zachtere bruin. Deze van Dior is een mooie diepbruine tint.

De Diorshow Extase is naast deze bruine tint ook verkrijgbaar in zwart en het bijzonder mooie prune (heel erg mooi bij groene of blauwe ogen). Een mooie mascara en de aankoop is zeker voor herhaling vatbaar.

1 opmerking:

  1. What's in a name hé? Ik draag ook liever bruine mascara als het wat minder weer is (hallo daar donkere kringen) dus kan je volledig volgen hierin!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)