vrijdag 21 augustus 2015

Inspiratie: Golden Summer Glow

Golden Summer Glow 

Van een mooie zomermake-up word ik altijd enorm blij, en met een bronzen tintje op je snoet heb je eigenlijk niet veel meer nodig. Als het  bruinen niet zo wil vlotten kan je de hulp inschakelen van een bronzer (Collistar is hiervoor bij mij favoriet) of het speciale golden glow booster serum van Clarins, een selftanner op maat die je mengt met je dagcrème. Dag na dag wordt je tintje intenser en je kan dus helemaal zelf bepalen hoe donker of hoe licht jouw tintje zal worden. Guerlain lanceerde deze zomer een speciale foundation met SPF 20 die zorgt voor een mooie natuurlijke zonnegloed op het gezicht.

Als de basis er eenmaal is dan zijn een paar gouden accenten eigenlijk meer dan genoeg om je natural beauty goed uit te laten komen. Een vleugje goud op je oogleden, jukbeenderen en lippen en als finishing touch een mooie mascara zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een echte summer glow (nou vooruit na korte nachten kan een concealer ook een lifesaver zijn).

Make-up Studio highlighter mousse 

De highlighter mousse van Make-Up studio is een luchtige mousse in een mooie gouden tint die zorgt voor een prachtige glans op je jukbeenderen, breng hem aan met je vingertoppen of met een penseel voor een mooie glans. 

De zomercollectie van Guerlain bevat twee hele mooie waterproof crèmeoogschaduws en white sand is een prachtige gouden tint. Deze oogschaduw aanbrengen is dankzij de handige applicator zo goed als failproof. Ik gebruik deze oogschaduw ook stiekem op mijn jukbeenderen vanwege het mooie subtiele glansje. 

Guerlain Summer waterproof cream eyeshadow white sand 
Gouden lippen vormen de finishing touch. Voor de lippen is de Gloss d'Enfer 400 van Guerlain erg mooi en  Burberry heeft ook hele mooie gouden lipsticks en glossjes in het assortiment. Mooi voor een subtiele gouden glinstering op de lippen. Heb jij ook een zwak voor gouden make-up? Binnenkort nog meer gouden verleidingen voor je nagels en je lichaam. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)