woensdag 19 augustus 2015

Benefit Roller Lash

Benefit Roller lash mascara


Weer heb ik mij door Benefit laten verleiden om een Mascara van dit vrolijke merk te testen en weer ben ik erg onder de indruk. De Benefit roller lash is een super krullende en liftende mascara die door het bijzondere borsteltje makkelijk aanbrengt.


Benefit adviseert de volgende wijze van aanbrengen: zigzag vanaf de aanzet van de wimpers tot de puntjes tot alle wimpers voorzien zijn van een laagje mascara. Met het smalle puntje van de roller kan je ook de kleine haartjes in de hoekjes zonder te knoeien voorzien van een laagje mascara.

Het borsteltje is erg fijn en de mascara pakt goed op mijn wimpers waardoor ze snel aanzienlijk langer worden. Met behulp van het borsteltje kan je er makkelijk een krul in duwen, even laten drogen en voilĂ ! Mooie lange en gekrulde wimpers.De mascara blijft lekker flexibel en is ook bestand tegen een kleine emotionele inzinking ( nu ik last heb van mijn hormonen barst ik nogal eens in snikken uit maar daar heeft de Roller lash geen bezwaar tegen en blijft gewoon lekker zitten).

Voor de fans van gekleurde mascara heb ik ook erg goed nieuws want de Benefit They're real volumemascara is nu ook in het bruin en blauw verkrijgbaar. Ook deze mascara zorgt voor een spectaculair effect en ik deed een vreugdedansje toen ik hoorde dat hij er ook in het bruin is! Joehoe! Nu nog de roller lash in het bruin en dieppaars... Pretty please Benefit?


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)