maandag 24 augustus 2015

Alessandro tropical jungle summer 2015

Alessandro tropical jungle summer 2015

Zomerse exotische cocktails vormden de inspiratiebron voor deze zomercollectie van Alessandro. De 6 tinten zijn niet over het hoofd te zien en zorgen voor een instant zomers gevoel. De kleuren zijn verkrijgbaar als de inmiddels iconische Striplac en in reguliere nagellak (handige flesjes van 5ml).

De collectie bestaat uit 4 echte neonlakken en 2 hele levendige crèmelakken (Mintastic en Coral Crush). Kijk je mee naar deze full color lakjes waar mijn camera van op tilt sloeg?

Alessandro Tropical Jungle Coral Crush, Fantasy Island & Pinkini 

Neon nagellakjes zijn van nature wat transparanter en hebben een semi matte finish, iets wat ik eigenlijk wel mooi vind al zijn ze met een laagje topcoat nog feller en indrukwekkender, ik houd het liever wat rustiger dus ik gebruik gewoonlijk geen toplaag over neon lakken.

De lakken werken fijn en op de eerste foto zie je twee laagjes lak zonder basis eronder. Coral Crush is de crèmelak en ik ben een echt crèmelakkenmeisje dus dit is ook samen met mintastic mijn favorietje. Dit felle flamingoroze is gorgeous! Als je het transparante effect storend vind kan je ook een witte lak als basis gebruiken, dan word de kleur ook direct een stuk feller. Hieronder zie je het verschil tussen de neon lakken solo en over een witte lak (beetje jammer dat er net een wolk voorbijkwam maar ik denk dat de foto wel voor zich spreekt.

Alessandro Tropical Jungle: Pinkini Fantasy Island & Coral Crush 2 coats 
Alessandro Tropical Jungle: Pinkini Fantasy Island & Coral Crush 2 coats over Essie Blanc

Tropical heat is een vlammend koraalrood, Underwater love diepblauw en mintastic een prachtige diepe kleur mintgroen.

Alessandro Tropical Jungle Tropical Heat, Underwater love & Mintastic 

Hieronder zie je de swatches van deze lakken solo, Underwater love en Tropical heat zijn net als de andere twee neon lakken wat aan de transparante kant, iets wat je op kan lossen door een derde laagje aan te brengen of de kleur over een witte basislak te lakken. Mintastic is briljant na 2 vlotte egale laagjes.

Alessandro Tropical Jungle Underwater love, Tropical Heat & Mintastic swatch

Deze pittige collectie is nog eventjes bij de Alessandro verkooppunten (oa Douglas, schoonheidssalons en luxe parfumeriezaken) verkrijgbaar. Fijn om het zomerse gevoel nog even vast te houden!Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Awww...they are so cute! I super love the colors and finish. Well, this is something worth checking out.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)