vrijdag 26 juni 2015

Koh colours! Pastel collectie deel I

Koh colours! Pastel 

Koh was een tijdje van mijn radar verdwenen maar door hun pastelcollectie ben ik weer helemaal in de ban van dit mooie merk van Nederlandse bodem. Koh combineert een praktische Hollandse effectiviteit met rituelen en invloeden uit het verre Oosten. Met de handverzorging van Koh vertroetel je niet alleen je handen maar ook je zintuigen en de nagellakjes zijn altijd van topkwaliteit. 

Zo ook de lakjes uit de pastel collectie, al is de naam wat misleidend want de kleurtjes doen inderdaad heel erg pastel aan, ze hebben een hele levendige frisse vibe over zich. De lakjes zijn voorzien van een fijn penseel en door het lange handvat werken ze erg nauwkeurig. De lak zelf vloeit mooi uit over de nagel en droogt snel tot een mooie dekkende en glanzende finish. 

Vandaag laat ik je 3 van de 6 crèmelakken uit deze collectie zien. Dit type kleurtjes zijn (naar mijn bescheiden mening) een serieuze investering in je nagellakcollectie want ze zijn altijd goed, vooral de lila purple power is een tint die het hele jaar door flatteert. 

Koh! Purple Power! swatch 

Purple Power! is een zachte lila tint met een vleugje vintage erdoor, chic, classy en tijdloos. Dit soort tinten kan in het flesje wat saai ogen maar eenmaal op de nagels heel erg verrassen.

Koh Pastel collectie Beautiful Blue! swatch

Beautiful Blue! is beautiful indeed, sprekend hemelsblauw met een prachtige glanzende finish (hebben ze trouwens allemaal).

Koh colours! Geen greatness


Ik heb het mooiste voor het laatste bewaard, zachtgroene tinten zijn lastig te creëren omwille van de pigmenten maar Koh! is er in geslaagd om een hele mooie pastelgroene tint te ontwikkelen die neigt naar pistache en die toch mooi dekkend is in 2 laagjes. Green Greatness! is nu al één van mijn favoriete kleurtjes voor de zomer.

Binnenkort laat ik je de andere drie kleurtjes uit deze collectie zien, Koh! is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en bij de verschillende Koh! Boutiques in diverse filialen van de Bijenkorf.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)