donderdag 21 mei 2015

Essie Flowerista Spring collection part II

Essie floralista Spring collection part II
De eerste drie kleurtjes uit de lentelook van Essie waren licht en luchtig, deze tinten zijn meer uitgesproken en hoewel ik ze niet direct met lente associeer zijn ze een fijne aanvulling op mijn immer groeiende collectie Essie lakjes. Love it! 

Op onderstaande foto's zie je twee laagjes van elke lak zonder topcoat. Alle drie de lakjes werken heel erg fijn en zijn voorzien van het brede Essie kwastje waarmee je snel kan lakken. 

Essie Floralista Spring collection Pedal pushers swatch
Pedal pushers is een grijze lak met lila ondertoon of andersom, het is maar net hoe je het wil noemen, Ik ben dol op dit soort lakjes, ik had er ooit eentje van Zoya (hier niet zo goed verkrijgbaar) en die kleur is helaas op de harde tegelvloer gesneuveld, ik ben dus dubbel blij met dit kleurtje. 

Essie Floralista Spring collection Pedal pushers swatch
Essie Floralista Spring collection Garden Variety swatch
Garden Variety matcht perfect met mijn Cromia tas, Cromia is een Italiaans merk en bij een bezoek aan het luxe Baia D'Oro in Gargnano aan het Gardameer mocht ik deze tas niet op de grond zetten maar kreeg de tas een eigen stoeltje. 


Essie Floralista Spring collection Garden Variety swatch
Flowerista is het liefdeskind van paars en fuchsia, meestal ben ik niet zo op paarse tinten maar deze vind ik er levendig en mooi.

Essie Floralista Spring collection Flowerista swatch
Essie Floralista Spring collection Garden Variety swatch

Deze collectie is nu verkrijgbaar bij je Essie verkooppunt en de kans is groot dat de prachtige zomerlook ook al verkrijgbaar is... Dubbel keuzestress dus!


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Ik ben dol op deze nieuwe lakjes, kleuren zijn zo mooi! Handig dat je ze opgedeeld hebt, je brengt me op ideeën haha! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Garden Variety looks amazing on you!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)