zaterdag 4 april 2015

Chanel Coco Mademoiselle brume fraîche pour le corps

Chanel Coco Mademoiselle brume fraîche pour le corps
Coco Mademoiselle werd gelanceerd in 2001 en met die lancering slaagde Chanel er weer feilloos in om een moderne klassieker te creëeren (veel parfumhuizen lanceren wel eens een geur die helaas geen lang en gelukkig leven krijgt in parfumland maar Chanel is en blijft de uitzondering op die regel). Coco Mademoiselle is een geraffineerd parfum met de kenmerkende Chanel allure.

Coco Mademoiselle is een mooie zachte geur met een Oriëntaalse twist, niet te zwaar maar zeker niet onopvallend. Wat ik zo bijzonder vind aan Chanel parfums is dat ik ze een tijdje draag, dan weer een tijd met rust laat maar toch altijd bij terugkom. Vorig jaar had ik weer een romance met Allure en nu dus weer met Coco Mademoiselle.


De Brume fraîche van Chanel is een luchtige hydraterende verzorging voor het lichaam die ze ook nog eens zachtjes doet geuren naar Coco Mademoiselle.

De milkachtige emulsie is flink geparfumeerd waardoor je optimaal kan genieten van Coco Mademoiselle op je huid. Ik gebruik niet snel een geparfumeerde bodylotion maar deze Fresh Moisture mist is verfrissend, lekker hydraterend en uiteraard heerlijk geparfumeerd, op mijn huid is de geur zelfs the day after nog heel subtiel waarneembaar. Een heel erg fijn verzorgend product voor de lente en zomer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)