zondag 29 maart 2015

Colourful Body Shop spring launches

Colourful Body Shop spring launches 
De lente hangt in de lucht bij de Body Shop en zo te zien wordt het een hele kleurrijke lente ook. Nieuw in het assortiment zijn twee shimmer bricks, drie nagellakjes en de wonderblur. De wonderblur breng je als laatste stap van je verzorging aan voor je make-up aanbrengt. Deze grappige textuur egaliseert de huid en vervaagt fijne lijntjes en poriën.

Wonderblur 


Voor de nagels zijn er drie nieuwe kleuren Colour crush nagellak uitgebracht, A Sunny affair is een zonnige gele tint, apricot kiss een mooi abrikooskleurig lakje en Mad about blue is een mooie heldere medium blauwe tint. Alle drie hebben ze een mooie glanzende crème finish.

Gele lakjes zijn vaak lastig aan te brengen door de pigmenten maar A sunny affair lakt vlot en probleemloos, net als de andere twee lakjes. Dit zijn echt hele mooie kleurtjes voor de lente en zomer.


Er zijn ook twee nieuwe shimmer cubes verkrijgbaar, Poppy pink bestaat uit een pistachegroene, oranje, fuchsiaroze en grijze oogschaduw. Kenmerkend voor de shimmer cubes is de prachtige schittering van de eyeshadows.Poppy yellow bestaat uit een gele, witte, blauwe en antracietgrijze oogschaduw. Stiekem vind ik het jammer dat de oranje niet in dit setje zit, dan had het een perfecte match geweest met de nagellakjes :) Gelukkig heb ik beide setjes en het voordeel van de shimmer cubes is dat ze met z'n 4-tjes los in het doosje zitten zodat je ze onderling kan wisselen. Handig!Al deze nieuwe productjes liggen nu in de schappen van The Body Shop.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)