woensdag 11 maart 2015

Babor spring/summer make-up 2015 Metallic pearls & Beautiful bronze

Babor spring/summer make-up 2015
Babor is één van mijn favoriete merken wat make-up betreft en deze nieuwe look voor de lente/zomer laat wederom zien waarom dat zo is. Babor gaat altijd uit van twee basislooks die met de producten uit de nieuwe look gemaakt kunnen worden. Afgelopen herfst/winter ws ik volledig in de ban van de prachtige blush en lipsticks en nu doen ze het weer, ik word ontzettend hebberig van deze mooie producten. 

Een metallic glow is het uitgangstint van deze collectie, de looks zijn zowel geschikt voor het stand als kantoor en hebben als gezamenlijke kenmerk dat ze je inner natural beauty tevoorschijn toveren. Voor de Beautiful Bronze look is een sunkissed teint de basis, deze teint bereik je met de prachtige Sun Glow Bronzer (breng deze in een 3 vorm aan op je gezicht, voorhoofd > slapen > wangen > kin). Breng daarna de Cream blush stick aan op de jukbeenderen voor een frisse roze blos. De lichte tint uit het oogschaduw palette gaat in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw als highlight. Met de bronzen tint omlijst je de ogen voor een broeierige blik waarna je de lippen voorziet van een fruitig fris glansje (Glossy melon) en de lippen lakt in een prachtig nudetint (piano beige).


Voor de tweede look begin je ook met de bronzer en blush maar ditmaal wordt de blush onder de jukbeenderen aangebracht voor een meer avant-gardische look. Het eyeshadow palette wordt gebruikt voor een mooie metallic look, je kan zelfs de cream blush stick gebruiken voor accenten in je oogmake-up. Op de bovenste wimpers komt een royale laag mascara en de lippen worden glinsterend roze gekleurd met de lip colour pearly pink. Op de nagels kan een roze knalkleur niet ontbreken, Caramba pink is hiervoor een perfecte nagellak.

Op mijn wishlist staan de bronzer, de lipstick, gloss stick, lipgloss en de nagellakjes, oh dat is bijna alles nietwaar? De cream blush stick en het eyeshadow palette zijn voor mij persoonlijk twijfelgevalletjes, ik heb namelijk al best veel van dat type oogschaduwpalettes en ik ben niet zo handig met een crèmeblush.

Voor het gemak nog even een overzichtje van de Babor spring/summer producten:

Ultra Performance Lip Colour: 40 pearly pink 22,00 euro
Ultra Performance Nail Colour: 40 piano beige, 41 caramba pink 11,00 euro
Sun Glow Bronzer 30,00 euro
Cream Blush Stick 13,50 euro
Lip Gloss Stick: 3 glossy melon 17,00 euro
Ultra Shine Lip Gloss: 19 rosy shine: 20,00 euro
Nude Eye Shadow Collection (zijde, rosé, bruin, brons): 29,00 euro

Babor is verkrijgbaar bij Babor schoonheidsinstituten en via de officiële Babor webshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)