dinsdag 10 februari 2015

Planter's creme réparatrice

Planter's creme réparatrice 
Zo lief! Onlangs kreeg ik een lief blikje crème met bijbehorend persberichtje op mijn bureau, ik geef niet graag toe dat ik nog nooit van een cosmeticamerk gehoord heb maar nu moet ik toegeven dat Planter's niet direct een belletje deed rinkelen. Tijd voor wat research dus....

Planter's is een Italiaanse firma die zich toelegt op het produceren van beautyproducten voor de bewuste consument.  Planter's producten zijn niet op dieren getest en bevatten natuurlijke grondstoffen. Eén van hun paradepaardjes is de crème reparatrice, een volle herstellende crème die onder andere aloë vera, shea butter, lijnzaadolie, amandelolie en St.Janskruid bevat.


De romige crème is lekke vol van textuur en laat een voelbaar laagje achter op de huid als je een royale hoeveelheid aanbrengt, momenteel zien mijn handen erg af dus ik smeer echt rijkelijk. Om glibberige handen te voorkomen is het dan wel aan te raden om de crème als volgt aan te brengen: Breng een hoeveelheid crème aan op de rug van je hand en masseer deze in met de rug van je andere hand, zo profiteren beide handen van de rijke crème zonder dat je handpalmen vettig worden van de crème.


Mijn schrale droge handen (soms doet elk contact met water al pijn) voelden direct gekalmeerd aan na het aanbrengen van de crème reparatrice, de zachte geur van vanille geeft een extra dimensie aan het comfort dat de crème aan de huid geeft. De creme is een echte multitasker en kan ook worden ingezet als aftersun, bescherming tegen kou, en als kalmerende verzorging bij eczeem.

Mijn stiefdochter van 13 heeft zo nu en dan flink last van eczeem, voorzichtig hebben we de crème op haar huid getest en ....


Een fijn product in een wel erg leuke verpakking, ik ging zo op in de crème zelf dat ik de onwijs leuke verpakking bijna zo vergeten. De creme reparatrice is verkrijgbaar in vrolijke blikjes van 75ml (€9,95) of in een tube van 150 ml (€15,95).

De producten van Planter's zijn verkrijgbaar bij parfumeriezaken, drogisterijen en reformwinkels. anaf deze maand zullen de leuke Love tins ook verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. De beste cosmetica als je het mij vraagt, is degene die je nog niet kent, niet al te duur is voor wat het is en heel erg goed werkt. Leuheuheuheuk dit! Super zeg en wat heerlijk ik ruik 'm al. Ik ben zeer benieuwd, ga binnenkort naar Amsterdam en dan ga ik eens kijken of ze 'm al hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)