vrijdag 13 februari 2015

Maria Galland Soin Silhouette Spa

Maria Galland Soin Silhouette Spa 
Hoewel ik mezelf elke herfst beloof om goed voor mijn lijf te zorgen eindig ik in Februari steevast met witte melkflessen, cellulite en een paar pondjes teveel. Tijd voor actie dus om de aankomende zomer toch weer enigzins toonbaar in bikini te kunnen. De legendarische Maria Galland zei het al:

"De harmonie van het lichaam is een optelsom van verschillende aspecten: psyche, voeding, beweging en lichaamsverzorging. Een betere spierkracht heeft grote invloed op onze wilskracht."

Strak het voorjaar in met Maria Galland, klinkt als een strak, euh goed plan. Maria Galland was een succesvol danseres en voor haar was een goede lichaamsverzorging een belangrijk agendapunt. Soin Silhouette Spa helpt om de lichaamscontouren terug in vorm te krijgen, of je nu een maat 36 of 46 hebt, er hangt veel af van de stevigheid van je huid en natuurlijk de bijpassende attitude. Als je goed in je vel zit straal je dit ook uit.


Er zijn twee verschillende programma's: Soin Performance Minceur & Fermeté bestaat uit een tweetal producten die cellulite en verslapte huid aanpakken en Soin Performance détox & énergie bestaat uit twee producten die de geest nieuwe energie geven en de huid nieuwe vitaliteit en kracht geven. Naast de 4 specifieke producten zijn er ook 2 basics, de Huile modelage Caresse en het sérum buste galbant. Ik heb het poudre de bain minceur, de cristaux de bain revitalisants,het Sérum Buste Galbant en de Essence minceur uitgetest.

Het 439A Essence minceur is een lichaamsserum dat je zowel direct op de huid mag aanbrengen als toe kan voegen aan het badwater. Ik geef de voorkeur aan het inmasseren op de huid, vroeger nam ik nog wel eens de tijd voor een lang warm bad maar tegenwoordig gun ik mezelf er de tijd niet voor. Ik word al ongeduldig als het lang duurt om iets aan te brengen.


De Essence minceur is een olieachtige vloeistof die je echt goed moet inmasseren om hem goed over de huid te kunnen verdelen. Voordeel: je doorbloeding krijgt een boost, nadeel: je bent niet 1,2,3 klaar. Gelukkig heeft de Essence minceur een heerlijke geur waardoor het inmasseren een moment word om echt even van te genieten. Uiteraard heeft dat een extra functie, door bewust bezig te zijn met het aanbrengen van het product en in contact te komen met je lichaam is het (voor mij dan) makkelijker om me aan goede voedingsgewoonten te houden.

Grapefruit complex hersteld de lichaamscontouren, cafeïne stimuleert de stofwisseling van de huid, groene thee stimuleert de microcirculatie, een algencomplex werkt vochtherstellend en reguleert de vethuishouding en cipressenolie beschermt tegen vrije radicalen. De geur van het product is heerlijk fris en opwekkend door de citrusvruchten.


Ik schommel toch wel qua gewicht en dat merk ik als eerste aan mijn bovenbenen, bovenarmen en cupmaat. Borsten vinden schommelingen in hun grootte niet fijn want de huid moet zich dan continu aanpassen wat verslapping tot gevolg kan hebben. Het buste serum van Maria Galland werkt op 4 fronten om de huid van je buste mooi gezond en stevig te houden. Biosaccariden hydrateren, oligopeptiden liften de huid, extracten van akkerpaardenstaart stimuleren de aanmaak van collageen en een complex van soja proteïne verstevigt de huid.

De frisse transparante gel zit in een royale 100ml pompflacon en trekt onmiddelijk in na het aanbrengen waarna ze een zachte huid achterlaat. Ik vind het een enorm fijn product, de subtiele geur in combinatie met de frisse textuur kunnen in de winter wat fris aanvoelen op de gevoelige huid van het décolleté maar dat is dan ook het enige nadeel dat ik kan bedenken. Uiteraard moet je geen wonderen verwachten maar in combinatie juiste oefeningen (push ups! te heftig? houd je handen voor je borst met de handpalmen tegen elkaar en duw ze dan tegen elkaar, 25x per dag hop!) kan je toch al veel bereiken.

Dit is ook zeker een aanrader als je van plan bent om flink af te slanken, ik kan je natuurlijk niet beloven dat de gewichtsafname geen nadelig effect zal hebben voor de stevigheid van je borsten maar door te smeren met een verstevigend product bereid je de huid er toch al op voor zodat ze zich zo goed mogelijk kan aanpassen aan de nieuwe cupmaat. Het serum buste dien je bij voorkeur s'morgens aanbrengen op het gebied van de natuurlijke beha: vanaf de onderkant van de borsten in opwaartse beweging naar de kin.


De sachets voor in bad worden per 5 verkocht en zijn in twee varianten verkrijgbaar, de 438B Cristaux de bain revitalisants vitaliseren en geven nieuwe energie terwijl het pourde de bain minceur een verstevigende en hydraterende werking heeft. Voor een extra verstevigende werking kan je ook het Essence minceur nog aan het badwater toevoegen.


In het kort, het serum voor de buste vind ik echt super, de Essence minceur is ook fijn maar ik heb niet altijd het geduld om een product langdurig in te masseren, dus ik denk dat de gel minceur modelant 413 (verkoelend, anti cellulite & verstevigende werking) meer mijn type product zal zijn. Voor de dagen dat ik zin heb om extra tijd in mijn routine te steken is de essence zeker heel erg fijn. De sachets zijn echt perfect voor een luxe momentje voor jezelf maar aangezien ik die tijd niet zo snel voor mijzelf neem houd ik het eerder bij snel douchen dan lang badderen.

Maria Galland producten zijn verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)