zondag 8 februari 2015

Alessandro loves Valentine's day

Alessandro loves Valentine's day
Bij Valentijnsdag denken de meesten direct aan een cadeau of lief gebaar voor hun geliefde, maar mijn Schatzi is niet makkelijk te verrassen qua cadeautjes (vergt nogal wat inspiratie en hij shopt graag zelf zijn whisky) dus leef ik mij liever uit op andere grote liefdes in mijn leven. Mijn hondjes krijgen een lekker biefstukje of tartaartje, mama krijgt iets lekkers en vriendinnen en zusje krijgen een lief kaartje en een klein cadeautje.


En wat is er nou een leuker klein cadeautje dan een leuk flesje nagellak? De minilakjes van Alessandro zitten in een handig flesje en als de kleur je goed bevalt kan je bij een Alessandro verkooppunt hetzelfde kleurtje in een fullsize nagellak of striplac aaschaffen of je laat je nagels bij de Alessandro salon onder handen nemen met de soak-off Lac Sensation of gelmanicure. 


Het kleurtje dat je hier ziet is Lost love uit de Très chic lentecollectie van 2014 en is aan de vaste collectie toegevoegd. Lost Love is een hele mooie sprekende rode koraaltint met een mooie dekkende en glanzende finish. Op de foto zie je twee laagjes zonder topcoat.


Mooie kleurtjes voor Valentijnsdag zijn onder ander Happy pink, First kiss en Little princess maar het hoeft natuurlijk niet persé een roze of rood lakje te zijn. Er is meer dan genoeg keuze bij Alessandro. Vertel eens, ga jij iets bijzonders doen met Valentijnsdag? Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)