maandag 19 januari 2015

Pronails fall/winter collecties

Pronails fall/winter collecties 
Pronails lanceert per seizoen altijd drie themacollecties, voor dit koude seizoen zijn dat de Denim Dots, Red Manifest en Weekend collectie. Pronails collecties bestaan altijd uit diverse trendkleuren en allerlei tools om je nagels mee te decoreren.

Nu ben persoonlijk geen fan van allerlei gefriemel aan mijn nagels, doe mij maar rechttoe rechtaan een mooie strak gelakte nagel zonder tierelantijntjes maar daarvoor lenen de fijne Pronails lakken zich erg goed. Ik heb uit elke collectie één lakje om je te laten zien.

Pronails Red Canapé
Red Manifest bestaat (logisch gezien de naam) uit enkel rode tinten, rood is niet mijn all time favorite kleur voor de nagels maar een echte felrode tint blijft toch moeilijk te weerstaan. red Canapé is het type rood dat zowel sexy als sophisticated oogt. Red Canapé heeft een prachtige hoogglans finish en lakt prima. 


Pronails Weekend 
Gold & Pepper uit de Weekend collectie is een unieke combinatie van miniscule antiek gouden, zilveren en zwarte glittertjes. Dit zijn twee laagjes van Gold & Pepper, ik vind dit zo al een mooie glitterlak maar over een gouden of zwarte lak is hij volgens mij helemaal prachtig.

Pronails Gold & Pepper


De Denim Dots collectie is de kleinste van de drie en bestaat uit drie nagellakjes. Dirty denim is een mooie vaalblauwe tint die perfect past bij denim maar ook bij een little black dress. Ook dirty denim is fijn in gebruik.


Pronails lakjes zitten in handige flesjes 10ml flesjes (door de ovale vorm passen er erg veel in mijn nagellaklade, handig want ze zijn nogal verslavend...) en zijn verkrijgbaar bij Pronails verkooppunten. Zelf geen talent wat nailart betreft maar wil je wel graag kunstige nagels? Daar kunnen ze je bij de Pronails salons ook mee helpen en bovendien zijn veel kleuren uit de trendcollectie ook verkrijgbaar SoPolish, een lak die twee weken blijft zitten.

Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)