zaterdag 31 januari 2015

L'Occitane Arlésienne

L'Occitane Arlésienne 
Hoewel we middenin de winter zitten en zwoele en aromatische parfums iets troostends en verwarmends hebben begin ik stilletjes aan uit te kijken naar dagen waarop het zonnetje schijnt en een luchtig bloemig parfum het perfecte accessoire vormt.

Arlésienne is de jongste geurcreatie van L'Occitane en een geur naar mijn hart. Arlésienne is een mooie compositie van saffraan, mandarijn, lelietje-van-dalen, roos, viool, sandelhout en tonkaboon. Ik vreesde dat de saffraan overheersend zou zijn maar eigenlijk komt die op mijn huid niet zo naar voren.


Arlésienne van L'Occitane is een bloemig en zachtpoederig parfum waarin rozen uit Grasse en viooltjes uit de Provence duidelijk de hoofdrol spelen. De geur ademt Joie de vivre en de lichte geurnoten van bloemen zijn luchtig en fris maar toch heel vrouwelijk en charmant.

De geur heeft iets zacht poederachtigs door de viooltjes maar blijft sprankelend en elegant door de zachtzoete roos. Het bescheiden lelietje-van-dalen geeft de geur een elegante en onschuldige touch waarna de basis de bloemen heel mooi aanvult.


De velvet hand cream smeert lekker uit en zorgt voor heerlijk geparfumeerde en zachte handen. Handcrèmes zijn een paradepaardje van L'Occitane, de rijke voedende crèmes zijn verpakt in compacte 30ml tubes die altijd wel een plekje in je handtas weten te vinden. Mijn droge handen voelen direct minder gestresst aan na het aanbrengen van één van de L'Occitane handcrèmes, ik denk dat het eigenlijk wel overbodig te zeggen is dat dit momenteel mijn favoriet is?

De geurlijn bestaat niet alleen uit de handcrème en eau de toilette, van Arlésienne is er ook een shower cream, beauty milk, perfumed soap, body oil, lipbalm, solid perfume, hair mist (joepie!), beautifying powder (kan het nog beter?) en een geparfumeerde geurkaars (ja dus!). Deze prachtgeur is verkrijgbaar bij L'Occitane boutiques, verkooppunten en de online shop. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)