dinsdag 27 januari 2015

Dolce & Gabbana The One limited editions

Dolce & Gabbana The One limited editions 
Twee prachtige collector's items, eentje voor hem, en eentje voor haar. Twee tijdloze parfums. Een grote geurliefde: The one.

The One van Dolce&Gabbana is een geur die ik vanaf de lancering al tot één van mijn favorieten reken. The one is een licht oriëntaalse fruitige geur die opent met de verfrissende geurnoten van bergamot, mandarijn, lychee en zoete perzik. Het bloemige hart bestaat onder andere uit jasmijn en lelie waarna de geur een sensuele finish krijgt door zoete vanille in combinatie met sensuele amber en muskus. De eerste kennismaking is lichtzoet en fruitig waarna de geur steeds warmer en sensueler wordt maar toch heel erg draagbaar blijft. 


Ook van The one for men was ik vanaf het begin erg onder de indruk (kan ook iets te maken hebben met het gezicht van de geur,,,,) The One for men is een krachtige lichtkruidige geur door de combinatie van grapefruit, koriander, basilicum, kardemom, gember, tabak, amber en cederhout. De geur is niet overdreven kruidig maar mannelijk op een hele subtiele en sexy manier. 


Deze twee collector's flacons weerspiegelen volgens Dolce&Gabbana het unieke karakter van de dragers van The One en the One for men. De The One draagster is stoer, spannend en glamorous. Haar mannelijke tegenhanger is sophisticated en het type man dat niet onopgemerkt blijft. 

De flacons worden gesierd door een gouden munt, een kenmerkend symbool dat de Italiaanse roots van het duo weergeeft en een element dat veel terug te vinden was in de fashion collecties van 2014 die Sicilië en de Griekse invloeden op het eiland als inspiratiebron hadden. Voor de damesgeur is gekozen voor luxueus rood en de herengeur is gehuld in een diepbruine flacon, een rijke en elitaire kleur.  


Deze flacons zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Dolce&Gabbana verkooppunten.Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)