zaterdag 24 januari 2015

Babor fall/winter lipsticks

Babor fall/winter lipsticks
Drie romige texturen in verschillende finishes, drie rijke kleuren en dat alles verpakt in een prachtige huls. De drie lipsticks uit de herfst/winter collectie van Babor zijn uitgevoerd in verschillende finishes. Er is keuze uit een matte nude tint, een romige oudroze tint en een glanzende dieprode tint, nu is kiezen niet mijn sterkste punt dus ik moest ze alledrie hebben.

Door het gebrek aan fatsoenlijk zonlicht heeft het even geduurd voor ik deze prachtige lipsticks online kon zetten maar het is eindelijk zover.


Babor lipsticks zitten in een prachtige vierkante huls en wat vooral opvalt is hoe fijn ze aanbrengen, zelfs de matte tinten glijden over de lippen en geven direct voldoende kleur af. Deze lipsticks blijven goed zitten en drogen mijn lippen niet uit, de kleur vervaagt langzaam zonder korrelig te worden.

Babor Ultra soft lip colour 37 Rosy robe
De eerste twee kleurtjes Rosy robe en Divine rosy red hebben een matte finish, dit zijn de kleurtjes die binnen mijn comfort zone vallen, hoewel de sprekende Divine rosy red voor mij wel nieuw aanvoelt want ik draag niet snel een dieproze tint maar ik moet zeggen dat het goed bevalt. Door de satijnmatte finish blijft het resultaat classy.

Babor Ultra matte  lip colour 39 Divine rosy red 
Ik heb vrij volle lippen en daar schuilt ook een beetje het probleem met de Majestic red, de kleur is rijk en intens en de finish prachtig glanzend. Maar ik durf dit soort kleurtjes nooit zo goed te dragen omdat ik dan het gevoel heb dat het wel heel veel mond is om naar te kijken. Waarschijnlijk denkt ieder ander van niet (bizar toch hoe we soms over onszelf denken) maar ik krijg er altijd een beetje een plastic bekkie van omdat ik me zo bewust ben van de kleur.

Ik persoonlijk voel me prettiger bij de warme nude Rosy robe en de toch al sprekende Divine rosy red maar ik hoop dat ik af en toe dapper genoeg ben om Majestic red te dragen want oh my, wat een mooie lipstick!
Babor Ultra soft lip colour 38 Masjestic red 
Deze prachtige lipsticks zijn voor €22 verkrijgbaar via de Babor webshop en bij Babor schoonheidsspecialistes.

Follow on Bloglovin


3 opmerkingen:

 1. Those lip colors all look so beautiful on you! You're so pretty :)

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleuren! Trouwens, dikke thumbs up voor die verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kleuren! Ik vind ze je allemaal goed staan, ook die donkere kleuren! Durf het gewoon te dragen, het staat je goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)