maandag 22 december 2014

Sisley Phyto Teint expert

Sisley Phyto Teint expert
Sisley speelt met de Phyto Teint expert fond de teint soin perfecteur très longue tenue in op de wensen van vrouwen die eigenlijk alles willen (wat foundation betreft dan). De Phyto Teint expert  zorgt voor een egale teint, corrigeert waar nodig en blijft lang zitten zonder daarbij de huid af te sluiten of voor een maskerachtig effect te zorgen.

Het effect is naturel en verzorgt de huid door hydraterende, beschermende en anti-aging werkstoffen. Op zich is het niet lastig om een long lasting foundation te creëren maar de uitdaging lag in het naturel effect maar dat is ze met deze luchtige formule zeker gelukt.Soft focus pigmenten zorgen ervoor dat rimpeltjes en oneffenheden verdoezelt worden en een camouflerende gel op basis van een soort klei zorgt ervoor dat de huid wordt gladgestreken en een matte zuivere finish krijgt. 

De foundation heeft een houdbaarheid van zeker 12 uur zonder daarbij in de lijntjes te kruipen, Ginko biloba en vitamine E zorgen ervoor dat deze oil free formule de huid helpt om haar verdedigingsmechanisme op te bouwen tegen aanvallen van buitenaf. 


Phyto Teint expert is verkrijgbaar in 8 tinten, ik testte de 2 soft Beige maar wellicht had de Sand een betere optie geweest, de Phyto Teint Soft beige is te roze voor mijn gelige ondertonen waardoor het niet het effect heeft wat het zou moeten hebben. 

Dat deze foundation echt long lasting is werd vooral duidelijk na het swatchen op de rug van mijn hand. Zonlicht is in de maanden November tot en met Maart zeldzaam dus als het zonnetje schijnt moet ik snel veel producten fotograferen. Nu had ik eerst de Sisley foundation op mijn hand aangebracht en vervolgens ook meteen een rijke bodycrème en een volle gezichtscrème. De foundation bleef braaf zitten en liet zich niet door de extra laagjes van de wijs brengen.

Sisley Phyto Teint expert zit in een praktische maar chic ogende pompflacon en is bij Sisley verkooppunten verkrijgbaar in deze 8 tinten:
0 Porcelaine                 2+ Sand
0+ Vanilla                    3 Natural
1 Ivory                        4 Honey
2 Soft beige                 5 Golden


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)