vrijdag 26 december 2014

December = chocolademaand

December = chocolademaand 
Mooie beautyproducten zijn natuurlijk altijd een fijn cadeau maar met een doos lekkere chocolade maak je mij ook waanzinnig blij. Nu geef ik eerlijk toe dat ik nogal een chocoladesnob ben, voor veel merken en repen haal ik mijn kieskeurige neus op. Ik snoep het liefst van de heerlijke chocolade van Neuhaus, Lindt en Godiva. Neuhaus en Godiva zijn de luxepaardjes van deze drie (hoewel Lindt qua smaak zeker niet onderdoet) en zijn enkel in de luxe boutiques, online shops en geselecteerde verkooppunten verkrijgbaar.


Lindt brengt voor kerst altijd leuke geschenkverpakkingen uit en traditiegetrouw zijn er ook altijd gouden beertjes van melkchocolade in diverse formaten verkrijgbaar.

Lindt is verkrijgbaar in speciale Lindt Boutiques maar ook gewoon bij de (wat luxer gesorteerde) supermarkt. Zo is Lindt onder andere verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Carrefour en Delhaize (ik heb het geluk dat ik op de grens van Nederland en België woon, ik kan op meerdere plaatsen terecht voor mijn dosis zoet geluk.


De speciale chef inspirations dozen van Godiva (8 stuks of 16 stuks) zijn gevuld met meesterwerkjes van het internationale team van meester chocolatiers van Godiva. Deze doosjes zijn een reis door de wereld omhuld met een laagje Godiva chocolade. Deze chocolaatjes hebben elk een eigen verhaal en bijzondere smaak waarmee je als chocoladeliefhebber weer even iets volkomen nieuws kan proeven.

Denk ingrediënten als Luikse stroop en speculaas, gekarameliseerde honing, zwarte thee en Sichuan peper, banaan en gekarameliseerde kokosnoot, zwarte Japanse suiker en Baziliaanse koffie. Deze doosjes voor fijnproevers zijn verkrijgbaar bij de Godiva boutiques. Daar vind je ook hele leuke eindejaargeschenkjes en andere lekkernijen.


Nog een grote favoriet wat chocolade betreft is natuurlijk Neuhaus, van mijn mama kreeg ik de grote square tin Christmas cadeau, een feestje om leeg te snoepen en eenmaal leeg een leuk blik om foto's of andere kleine herinneringen in te bewaren. Feestje op oudejaarsavond? Een doosje met Neuhaus champagnetruffels is een leuk geschenkje voor de gastvrouw.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)