dinsdag 28 oktober 2014

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation 
Het superdeluxe Future Solution LX van Shiseido heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat je huid niet alleen voorziet van high tech werkstoffen maar ook meteen de huid egaliseert en de teint verfrist. Maak kennis met de nieuwe generatie foundation: De Future Solution LX Total Radiance foundation.


De Foundation werkt optimaal in samenwerking met de andere producten uit het Future Solution LX gamma en zorgt voor een prachtige fluweelzachte finish en heeft tevens een liftend en verhelderend effect. De huid word de hele dag gehydrateerd en Radiance powder en Time matching powder zorgen voor

I40 Natural fair ivory is een mooie warme tint met mooie neutrale ondertoon die ook perfect bij mijn multiculti huidje past.


De foundation bevat ook een SPF15 maar Shiseido adviseert wel om het product bij serieus zonnebaden net als een zonbeschermingsproduct meerdere malen per dag aan te brengen. Better safe than sorry toch? Nu zullen we daar de komende maanden in de lage landen niet echt behoefte aan hebben maar het is wel fijn dat er een SPF in de foundation verwerkt zit om de huid toch te kunnen beschermen tegen de herfst_en winterzon.Ik breng de foundation het liefst aan met mijn nieuwe Shiseido foundation brush, dit speciaal vormgegeven penseel zorgt ervoor dat je de foundation mooi egaal aanbrengt. Hieronder zie je een swatch van het product een een behoorlijke close up van de huid van mijn hand. Op de eerste foto zie je wat vlekjes rondom de swatch en de huid toont wat dof.


Na het verdelen van de foundation oogt de huid egaal en wordt het licht mooi gereflecteerd waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn en de huid er mooi stralend uitziet. Deze mooie foundation is verkrijgbaar bij parfumeriezaken en Shiseido schoonheidsinstituten.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)