zondag 26 oktober 2014

Dermalogica Skin Hydrating Booster serum

Dermalogica Skin Hydrating Booster serum 
Een echte aanrader wat huidverzorging betreft is de de Skin Hydrating Booster van Dermalogica. De Skin hydrating booster is een intensief hydraterend product dat revitaliseert, hydrateert, verzacht en fijne lijntjes minimaliseert dankzij een hoogwaardig complex van hyaluronzuur, panthenol, glycolipiden en algenextracten.

Meng de booster met je voorgeschreven (Dermalogica) moisturizer of breng het product direct aan op de dorstige huid. Breng het product met je vingertoppen aan op de zones waar het nodig is. Dit serum mag op het hele gezicht gebruikt worden, zelfs rond de oogcontour. Dit fijne serum is geschikt voor alle huidtypes die behoefte hebben aan extra vocht.

Heel erg fijn is at Dermalogica producten geen kunstmatige kleur-en geurstoffen bevatten en een slechts een subtiele geur afgeven. Het serum is heel erg licht en vloeibaar en trekt snel in de huid. Ik gebruik het vooral op mijn droge voorhoofd en rond de oogcontour. Afgelopen zomer gebruikte ik het serum als extra vochtverzorging onder mijn aftersun. Erg fijn vooral omdat het zo snel door de huid word opgenomen en je er niet van gaat transpireren.

Laat zeker eens een face mapping doen door een Dermalogica specialiste, de Dermalogica schoonheidsspecialist checkt jouw gezicht dan en bepaalt per zone wat je huid nodig heeft. Bijzonder concept nietwaar? Maar anderzijds ook heel logisch, ik heb wel vaker twee verschillende potten crème op mijn toilettafel staan omdat de behoeftes van mijn huid niet overal gelijk zijn. Door aangepaste producten per zone te gebruiken breng je je huid optimaal in balans en een huid die in balans is, dat is een mooie huid. Met dit serum doe je in ieder geval al een stap in de goede richting.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)