zondag 5 oktober 2014

L'Oréal Paris Dark sides of grey

L'Oréal Paris Dark sides of grey 
Grijs saai en onopvallend? Niet als het aan L'Oréal Paris ligt want het cosmeticamerk brengt een collectie van 7 nagellakjes in grijstinten uit die laten zien hoe sexy en sophisticated grijs kan zijn.

De grijstinten zijn uitgevoerd in verschillende texturen, zo kan je bijvoorbeeld met de crèmefinish en metallic finish een spannende french manicure doen. Beide lakken zijn fijn in gebruik en zijn verpakt in een 5 ml flacon (maar hebben gelukkig wel een normaal formaat penseel) dus klein genoeg voor mee op vakantie of citytrip.

L'Oréal Paris Color Riche Latex effect 888 Mademoiselle Grey 

Mademoiselle grey is een lakje dat ik deze herfst/winter vaak ga dragen, de perfecte grijze tint met een prachtige glanzende finish.

Color Riche Metallic effect 893 Metallic Cuff is een antracietgrijze lak waarvan de korreltjes een complete verrassing waren. De lak is zowel metallic als ruw van textuur wat voor een bijzonder effect zorgt.

L'Oréal Paris Color Riche Metallic effect 893 Metallic Cuff

Ook leuk, gebruik de 888 latex effect over hele nagel en de metallic effect 893 op de nagelrand om een spannende 3D effect french manicure te creëren.

3D French manicure with L'Oréal Paris Color riche  Latex effect 888 & Metallic effect 893


Follow on BloglovinRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)