maandag 20 oktober 2014

Cocoon Chic homewear

Cocoon Chic homewear
Ik geef toe, ik zit dit te typen in een verwassen vormeloze jogging....niet charmant en zelfs van koeriers en de postbode krijg ik afkeurende blikken, arm vrouwke in dr lompen... Nu is dit helemaal niet nodig, afgelopen voorjaar lanceerde een Belgische onderneemster haar Cocoon Chic homewear collectie, een collectie bestaande uit drie mooie huispakken in zachte materialen en mooie kleuren. De mingroene is van een hele zachte badstof en de lavendelblauwe en grijze zijn van heel mooi katoen.

De eerste cocoon chic collectie is nu namelijk met een korting van -50% verkrijgbaar. Je betaalt voor een huispak bestaande uit hoodie en broek nu €39,50 inclusief verzendkosten.


Bestellen kan via mail, stuur een berichtje naar info@cocoon-chic en je wordt snel verder geholpen. Check zeker de Cocoon Chic Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.  

Ik heb dus een mintgroene variant maar die droeg ik vooral tijdens roadtrips tijdens de zomermaanden omdat mijn teckels hier graag op mijn schoot kruipen en hun zwarte haren zijn geen goede combi met het mintgroene pak hihi. Ik ga dus mooi de grijze en lavendelblauwe variant bestellen, dan kan ik me weer met een gerust hart aan de deur vertonen en toch lekker met mijn lieve hondjes op schoot relaxen en knuffelen. 



De pasvorm van de Cocoon chic homewear pakken is vrouwelijk en mooi van snit, de materialen zijn heel erg zacht en mooi van kwaliteit, ook na meerdere wasbeurten. Ik heb enorm veel plezier van mijn Cocoon chic, en weet zeker dat jij dat ook zal hebben. Met de koude maanden in aantocht is dit een erg nuttige aankoop (ik kan mezelf altijd erg goed overtuigen waarom ik iets zo hard nodig heb haha).

Ben al erg benieuwd naar de volgende collectie, in welke kleur zou jij graag een Cocoon chic huispak willen hebben?



2 opmerkingen:

  1. Owww die zijn leuk! Ben ook zo'n verwassen huispakken mens haha (herkenbaar van die postbodes) :-) De mintgroene en de paarse zijn mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love it! Great for cold weathers. Fashionable and comfy!!!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)