maandag 22 september 2014

Sisley Beauté & Kusmi tea

Sisley Beauté & Kusmi tea 
Een leuk gevonden promotie bij Ici Paris XL België tijdens de Oktobermaand is die van Sisley in samenwerking met Kusmi tea. Tijdens de maand Oktober ontvang je bij aankoop van een Sisley huile précieuse à la rose noir een lief blikje Kusmi tea van 25 gram. 


De Kusmi Rose green tea is een delicate groene thee met rozenblaadjes, deze verfrissende lichtzoete thee is warm heel lekker maar als ijsthee is het een bijzonder lekkere traktatie. Dit is een perfecte thee om te serveren tijdens een gezellige high tea met vriendinnen. 


De Huile Précieuse à la rose noir van Sisley is een intens herstellende verzorging met een voorbereidende, voedende en anti-aging werking. De olie combineert natuurlijke extracten en werkstoffen voor een drievoudige werking: 

1) Voorbereiding: een hoge dosering omega vetzuren (3 en 6) zorgt ervoor dat de doorstroming in de celmembranen verbetert en de cellen goed voorbereid zijn zodat ze de werkstoffen van de crème die volgt optimaal kunnen absorberen. Ook wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt. 

2) Voeding: 5 plantaardige werkstoffen zorgen voor een jeugdiger uitstraling. Dederolie en pruimenolie zorgen dat de vetbalans op peil blijft (soepelheid en weerstand van de huid). Padina pavocina zorgt voor een betere vochtbalans, tocoferolen versterken de natuurlijke afweersystemen, avocado extract voedt, hetstelt en kalmeert terwijl fytosqualaan hydrateert en voedt. De huid oogt gevoed en veerkrachtig. 

3) Prikkeling van de zintuigen. Beauty aan de buitenkant gaat hand in hand met een goed gevoel van binnen, de sensuele geur van rozen geeft een gevoel van welzijn en luze. Etherische oliën van Bulgaarse roos, geranium en magnolia zorgen voor een weelderig bloemenparfum maar verzorgen de huid daarnaast met hun kalmerende, zuiverende en verkwikkende eigenschappen. 

Elke ochtend of avond 3 à 7 druppels aanbrengen onder de dagelijkse verzorging om de huid voor te bereiden en herstellen. De verzorging mag ook alleen toegepast worden (bijvoorbeeld bij een avondje uit als basis voor de make-up) en word geadviseerd voor een droge huid vanaf 30 jaar, een rijpere huid met een tekort aan lipiden (lipiden = vetstoffen, de huid voelt trekkerig en droog aan) en de normaal droge huid die door omstandigheden is uitgedroogd (een fijne kuur voor na een zonvakantie). Eigenlijk onnodig te vermelden dat ik erg nieuwsgierig ben naar dit product. 

Check de website van Ici Paris XL België voor een deelnemende parfumerie bij jou in de buurt. 


Maar daar stopt het niet, met de code SISLEY ontvang je bij je Kusmi bestelling op www.kusmitea.com vanaf €20 een leuk tasje en je betaalt bovendien geen verzendkosten. Zeker het ontdekken waard want Kusmi  heeft echt hele lekkere thee, wat dacht je van Euphoria (chocolade en sinaasappel), Anastasia (bergamot en oranjebloesem) of Violette (zwarte thee met viooltjes) en je hebt de keuze uit thee in theezakjes of losse thee. 

Ik ga nog even verder rondkijken op de site van Kusmi terwijl ik geniet van een heerlijk kopje rozenthee. 


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)