maandag 29 september 2014

MAC Amplified creme lipstick Vegas Volt

MAC Amplified creme lipstick Vegas Volt 
Vegas volt is een MAC lipstick met amplified creme finish, reken dus op veel pigment en een romige zachtglanzende finish. Vegas Volt is een waanzinnige kleur die ik stiekem al heel lang op mijn verlanglijstje had staan maar nooit kocht. Toen mijn zusje mij deze lipstick voor mijn verjaardag cadeau deed was ik dus ook superblij!


Van deze kleur word ik helemaal blij en de textuur van de lipstick is vol en romig, wel vind ik dat deze lipstick mijn lippen wat uitdroogt. Ik moet ook echt zorgen dat ik de kleur tijdig bijwerk anders is het een gevalletje beetje jammer maar voor het wow effect dat je met deze lipstick creeƫrt heb ik best wat extra moeite over. Deze kleur komt uit het vaste assortiment van MAC cosmetics en is verkrijgbaar bij MAC counters en in de online shop.


Voordeel van deze kleur lipstick is dat je verder qua make-up niet heel veel moeite hoeft te doen, dit type koraalkleur haalt de teint op waardoor je direct al een stuk frisser oogt. Ik ben voor deze look gebruikt: MAC pro longwear foundation, Sisley Phyto Blush mango, MAC brow set beguile en Dolce & Gabbana passioneyes mascara in Terra. 


Heb jij ook een lipstick op je verlanglijstje staan die je eigenlijk al meerdere malen hebt bekeken/getest en fabulous vind maar nooit hebt gekocht? Gewoon doen, ik ben echt blij dat ik deze kleur nu in mijn bezit heb, had ik veel eerder moeten doen. Gelukkig heb ik een lief zusje (die zelf trouwens hopeloos op zoek is naar Sushi Kiss....tips?)


Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)