woensdag 3 september 2014

Burberry My Burberry eau de parfum

Burberry My Burberry 
Er is binnenkort een nieuwe Burberry geur verkrijgbaar en ik kan je vertellen dat ik enorm nieuwsgierig ben naar dit parfum. Burberry lanceert dit najaar namelijk een nieuwe geur die volgens het merk echt de Essentie van het merk weergeeft, zowel in geur, ontwerp als attitude.


De geur is gebaseerd op de iconische Burberry trenchcoat en de geur van een Londense tuin na een regenbui. Het belooft een tijdloze klassieker te worden die gecreërd is met het hede, verrleden en de toekomst van Burberry in het achterhoofd. De bloemige geur heeft een verrassend randje en is elegant en typisch Brits.


Cara Delevigne en Kate Moss zijn samen het gezicht van de My Burberry campagne en om de lancering van de geur te vieren zal er zelfs een heuse capsule collectie van My burberry ready to wear kledingstukken, accessoires en make-up verkrijgbaar zijn na de lancering van de geur.

De geur zelf is een compositie met bergamot en lathyrus als topnoten, geranium, fresia en gouden kweepeer als hartnoten en bedauwde damascusroos, meiroos en patchouli.


De flacon is een ode aan de Burberry trenchcoat, de dop is een directe verwijzing naar de knopen en het strikje om de hals van de flacon is speciale met de hand geweven garbadine uit Engeland. Garbadine is het materiaal waar de trenchcoat van gemaakt wordt en het materiaal dat Thomas Burberry meer dan 100 jaar geleden uitvond.


De lijn bestaat uit een eau de parfum 30,50 en 90 ml en een speciale Collector's edition van 900 (!) ml. Naast de eau de parfum is er ook een uitgebreide badlijn verkrijgbaar, je kan jezelf van top tot teen in de geur hullen door de geparfumeerde zeep, deodorant spray, moisturizing body mist en shower oil (joepie!).


Als je jezelf helemaal in stijl van de campagne wilt maquilleren dan geeft Burberry make-up artist Wendy Rowe de volgende aanwijzingen om zelf de Nude Glow look te kunnen creëren.

Breng een lichte concealer aan onder de ogen om donkere kringen te camoufleren, breng de concealer niet te dicht langs de wimperlijn aan als je de look naturen wilt houden. Mix de Burberry Fresh glow luminous fluid base in kleur 01 Nude Radiance met de sheer foundation in jouw huidskleur voor een mooie basis. Poeder af met een losse poeder en let vooral op de T-zone om glans te minimaliseren.


Breng blush 07 Earthy Blush aan op de wangen voor een frisse maar subtiele blos en gebruik de mooie neutrale tinten uit het Complete eye palette 02 Mocha voor een subtiele oogmake-up. Gebruik de bruine eye definer en effortless mascara in Midnight brown om je ogen te accentueren. Op de lippen gaat een vleugje Nude rose lipstick die je met je vingers kan uitkloppen voor een nog natuurlijker ogend resultaat. Lak je nagels met Burberry's Nude Beige 100 voor de ultieme finishing touch van de look. 


2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)