zondag 3 augustus 2014

Zomerse SOS serums

Zomerse serums 
Vorig jaar zomer speelde ik een beetje vals qua huidverzorging, op hele warme dagen smolten de meeste moisturizers direct van mijn gezicht af dus koos ik voor een luchtiger optie: het serum. Het Skin Regimen Hydra Pro booster serum van comfort zone heeft mijn gezicht vorig jaar zomer gered van uitdroging en maakte meteen korte metten met droogtelijntjes. Die enorm luchtige textuur was een verademing voor mijn huid en één van de weinige producten die niet meteen in straaltjes van mijn gezicht afdroop.

Uiteraard is hydratatie heel belangrijk maar er zijn ook nog hele andere fijne serums die je huid tijdens de warmere maanden kunnen helpen. Elk met een eigen functie maar dit zijn hele fijne troubleshooters.


Annemarie Börlind Rose blossom revitalizing care is een twee fasen product dat de huid kalmeert en ervoor zorgt dat de natuurlijke processen in de huid worden gestimuleert. Plantenextracten en extracten van rozen zorgen voor een vitalere en stralendere huid. 

Even schudden voor gebruik zodat de twee verschillende fasen zich kunnen mengen en dan een paar druppels over gezicht, hals en décolleté verdelen. Ik ben vooral dol op de heerlijke geur en textuur van dit fijne Börlind product. Op warme dagen is het soms moeilijk om in slaap te vallen en ik heb het gevoel dat de fijne rozengeur mij altijd helpt om sneller in dromenland te komen. 


Het Vinoperfect Radiance serum van Caudalíe wordt vooral geadviseerd bij pigmentvlekjes of als preventieve verzorging onder je SPF product. Dit lichtgewicht serum gebruik ik onder mijn zonbescherming of dagverzorging. De textuur is zo luchtig dat het product snel wordt opgenomen en niet vettig of plakkerig aanvoelt. 


Het Babor Skinovage Intensifier Moisture plus serum is zoals de naam al doet vermoeden een hydraterend serum. Bevat onder andere Aloë vera en granaatappelextract die helpen om de vochtbalans optimaal te houden. De lichte bijna waterachtige geltextuur voelt lekker fris aan.


Ikari is een huidverzorginssysteem met een heel bijzondere filosofie. Ikari Cure 1 is een direct kalmerend serum wat de huid tevens hydrateert en beschermt. Een gestresste, geïrriteerde of gevoelige huid knapt direct op van dit serum. Een hele zachte textuur zorgt onmiddelijk voor een verkoelend en verzachtend effect, dit serum is het hele jaar door een redder in nood.

Ik ga verbranden van de huid niet promoten maar mocht je per ongeluk je arme huidje hebben laten aanbranden dan is dit serum een redder in nood. Maar pas daarna wel op met verdere blootstelling aan de zon, laat je huid eerst even tot rust komen.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)