woensdag 20 augustus 2014

Swarovski jewellery fall/winter 2014-2015

Swarovski jewellery fall/winter 2014-2015
Ik kijk altijd verlangend uit naar de nieuwe Swarovski collecties en ook de nieuwe herfst/winter collectie stelt niet teleur. De collectie is enorm veelzijdig en wat vooral opvalt zijn de mooie lijnen in combinatie met de glinsterende Swarovski kristallen die in de signature heldere tint te zien zijn maar ook in mooie kleuren.


Musthave uit de collectie is de nieuwe Stardust bracelet, een armband van een nylon netje waarin talloze Swarovski kristallen schitteren. Qua draagcomfort is deze heel erg anders dan mijn geliefde Slake, maar ik denk dat dat een kwestie van wennen is. Ik vind vooral de beige en zilvergrijze variant erg mooi.


Uiteraard bevat deze collectie ook weer een aantal spectaculaire statement pieces, kijk en droom je met me mee? Deze collectie is nu al grotendeels bij Swarovski Boutiques en verkooppunten verkrijgbaar en uiteraard ook in de officiƫle Swarovski webshop (via onderstaande link kom je direct in de shop)

Logo 468x60
Tegenwoordig is er ook zo nu en dan een Online Outlet in de webshop te vinden, hier kan je terecht voor items uit eerdere collecties. Soms zitten er hele interessant geprijsde glimmers bij, zeker eens checken dus. Nu ga ik eerst nog even sparen voor de Stardust in Beige en Silver grey en de gave zeshoekige Bolt Bracelet. 

swarovski

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)