donderdag 28 augustus 2014

Shiseido Future Solution LX Total protective cream

Shiseido Future Solution LX Total protective cream 
Na de zomer vertroetel ik mijn huid meestal met een superdeluxe crème ter compensatie van de blootstelling aan de zon (hoewel dat hier in de lage landen wel meeviel met de hoeveelheid zonneschijn...), ik gebruik het feit dat ik niet zoveel schoenen koop vanwege mijn hoge wreef en brede voet als excuus. Liever eens in de zoveel tijd een mooie pot crème dan een paar laarzen die ik toch niet helemaal pas. Beetje verknipte vorm van consuminderen maar ik hoop op die manier te voorkomen dat mijn gezicht er vroegtijdig uit gaat zien als een paar leren laarzen...

Sinds 1872 combineert Shiseido Japanse wijsheid met de meest moderne technologieën om de meest doeltreffende huidverzorging voor haar gebruikers te kunnen creëren. Het Skingenecell 1P complex zorgt ervoor dat de huid zich in optimale omstandigheden tegoed kan doen aan de voedende bestanddelen uit de Future solution productlijn.


Zo bevatten de producten Japanse Uji green trea extract wat celbeschadiging die leidt tot huidveroudering helpt te voorkomen. Super yeast extract verhoogt de celvitaliteit en heeft een positieve invloed op het collageen wat zorgt voor meer stevigheid. Starfruitextract beschermt tegen collageenafname en de combinatie van de Skingenecell 1P en Premium Sansho extract zorgt ervoor dat de huid beschermt is tegen schadelijke omgevingsfactoren die de huid kunnen verouderen.

De Total protective cream zorgt voor langdurige hydratatie, vermindert het aanzien van verslapping, zichtbare poriën en dofheid. Een echte superdeluxe multitasker dus. De crème heeft een heerlijke textuur en een zo mogelijk nog fijnere geur, een geur kan je gemoed gunstig beïnvloeden en de geur van deze crème heeft iets geruststellends, iets enorm comfortabels over zich. Deze crème geeft mij altijd het filmsterrengevoel, het product is zo luxe dat het echt een klein feestje is om de crème aan te brengen.


Misschien ligt het aan het bijpassende prijskaartje dat ik vind dat mijn huid er beter uitziet maar de spiegel liegt niet, als ik deze crème heb gebruikt ben ik minder geneigd om toch nog een laagje foundation aan te brengen, mijn huid knapt er echt direct van op.

Dit is een product wat ik vooral vanwege het aanwezige prijskaartje niet continu zal aanschaffen maar toen ik 4 jaar terug ging trouwen had ik mezelf ook verwend met een luxe pot van Shiseido. Ik had bewust voor de pot crème gespaard en kan me nog goed herinneren hoe jammer ik het vond dat de pot leeg was.

De pot op zich is een plaatje om te zien en er zit een spateltje bij om de crème mee uit de pot te halen zodat bacteriëen zo min mogelijk de kans krijgen om in je mooie luxe pot crème terecht te komen. Dit is echt een product om te koesteren, net als je huid trouwens, maar die zal elke ochtend uitkijken naar het moment dat je deze crème aanbrengt.  


1 opmerking:

  1. wow This cream looks so luxurious! After trying Shiseido products for the first time, I'm really curious about their new products. The packaging looks amazing!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)