woensdag 27 augustus 2014

L'Occitane Jenipapo

L'Occitane Jenipapo 
Jenipapo van L'Occitane is een geurlijn gebaseerd op een betoverend landschap genaamd de cerrado. De cerrado ligt in Brazilië en is het ontmoetingspunt van drie rivieren wat ervoor zorgt dat het een hele groene regio is vol bloemen, planten en fruitbomen. De goudkleurige bloemen van de Jenipapo hebben een fruitige tropische geur en die bloemen spelen de hoofdrol in deze geurlijn.

De Jenipapo geur opent met watermeloen, bergamot en citrusvruchten waarna de bloemen van de Jenipapo samen met geurnoten van Piña colada, jasmijn, mango en seringen het bloemige, tikje tropische hart vormen. Muskus, sandelhout, melk en vanille vormen de basis van de geur en zorgen voor een mooie 'romige' finale van de geur. Vooral de sappige fruitnoten zijn op mijn huid goed waarneembaar, we hebben een beetje een vreemde zomer gehad maar met deze geurlijn waan je je toch een beetje in een tropisch oord, perfect om een (hopelijk) lange nazomer mee door te brengen.De parfumolie bevat geen alcohol en kan dus in de zon gebruikt worden, de handige roller is perfect voor in de handtas om je op elk gewenst moment even te parfumeren.

Tijdens de zomer heb ik nog al eens last van zware, vermoeide benen dus ik breng de Jenipapo doucheolie het liefst aan op een droge huid waarbij ik de olie lekker over mijn benen masseer. Daarna wat water erbij waardoor de olie een milkachtig schuim vormt op de huid. De frisse tropische geur is een feestje voor je zintuigen.

De Janipapo geurlijn bestaat uit producten met een beschermende SPF, shampoo, lip gloss, zeep, body lotion, shower oil en een parfum oil roller en is verkrijgbaar bij L'Occitane bouqitues, verkooppunten en in de officiële L'Occitane webshop.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)