dinsdag 12 augustus 2014

Liu Jo Eau de parfum

Liu Jo Eau de parfum 
Glamour is eigenlijk het eerste woord wat mij te binnen schiet als ik denk aan de kleding en accessoires van het Italiaanse label Liu Jo. Met de lancering van het eerste Liu Jo parfum is het plaatje compleet, de geur matcht precies met het beeld dat ik heb van Liu Jo.

De Liu Jo vrouw is moderne natural beauty die klasse en charme uitstraalt maar toch alle hoofden doet omdraaien. De geur heeft hetzelfde effect, ingetogen genoeg voor een dag op het werk maar toch met een verleidelijk en speels randje.


Lychee, framboos, Italiaanse bergamot en mandarijn vormen de fruitige opening van de geur waarna een vrouwelijk boeket van lelietjes van dalen, jasmijn en ylang-ylang in combinatie met zachte perzik voor een glamorous geurakkoord zorgt. Als de fruitige noten wat vervagen komt het hart van de geur tevoorschijn en zorgen vanille, muskus, sandelhout en patchouli voor een sensuele basis.


Hoe ruikt dat? Vooral de sappige mandarijn valt op na het opsprayen van de geur waarna de zoete framboos en lychee de geur een uitdagend tintje geven. Lelietjes van dalen hebben iets onschuldigs over zich vind ik en staan in deze geur mooi in contrast met de verleidelijke en sensuele ylang-ylang en jasmijn. De geur eindigt lichtzoet en warm op mijn huid, het vrij zoete fruitige beginakkoord bouwt langzaam af naar een warme sensuele finish.


De flacon is zowel tijdloos als geraffineerd door de kleine luxe details, ook dit is heel mooi vertaald van de mode en lederwaren van Liu Jo naar de mooi vormgegeven flacon.

Liu Jo Eau de parfum is verkrijgbaar in een 30, 50 en 75ml eau de parfum, een geparfumeerde bodylotion, douchegel en deodorant.