maandag 25 augustus 2014

KOH Fairytale collectie deel 1

KOH Fairytale collectie deel 1
Zes tinten die zijn geïnspireerd op sprookjes, dat is het uitgangspunt van de KOH Fairytale collectie en vandaag ga ik je de eerste 3 kleurtjes laten zien. Op onderstaande foto's zie je twee laagjes lak van elke nagellak zonder topcoat, ze glanzen van zichzelf al heel erg mooi.

KOH Fantasy Enchanted Castle swatch
Enchanted Castle is een romige gele tint die een fijne formule heeft ondanks de lastige gele pigmenten (gele lakjes zijn vaak stroperig maar dat valt bij deze enorm mee), het bewolkte weer zorgde ervoor dat ik wat haastig te werk moest gaan wat resulteerde in een kleine kliederboel op mijn pink...

Gelukkig vloeit KOH nagellak zo mooi uit dat een extra laagje de getroffen zone direct weer egaliseerde en er niets meer van te zien was. Ik was in mijn haast alleen even vergeten om de lak op de huid weg te boenen waarvoor mijn excuses.


KOH Fairytale The Rabbit Hole swatch
The Rabbit Hole is een prachtige zachtgroene tint, deze pistachekleurige lak heeft wel de zachtheid van een pastel maar is een stuk sprekender, wat een topkleurtje!


KOH Fantasy Glass High Heel
 Glass High Heel is mijn favoriet van deze drie, een prachtig sprekend Tiffany blauw.


Hoewel ik dol ben op crèmes hoop ik toch dat KOH binnenkort weer een mooie collectie met parelmoer glans doet, daar zijn ze waanzinnig goed in. Mij lijken winterse tinten als antracietgrijs, donkerblauw met grijze ondertoon, legergroen, nude en zachtgrijs met een parelmoerfinish helemaal geweldig.

Binnenkort laat ik je de andere drie kleurtjes uit de zomercollectie zien, deze lakjes zijn verkrijgbaar bij KOH verkooppunten en in de KOH webshop.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)