maandag 18 augustus 2014

Dolce & Gabbana Passioneyes Duo mascara Curl & Volume 2 Terra

Dolce & Gabbana Passioneyes Duo mascara Curl & Volume 2 Terra 
Qua mascara ben ik echt een enorm lastig en kritisch geval, ik probeer niet zo snel een ander merk (ik blijf meestal bij Pupa, Rubinstein, Lancôme en Collistar) maar toch wou ik deze Dolce & Gabbana Passioneyes mascara heel graag eens proberen, ik ben dol op Dolce & Gabbana en een mascara die Passioneyes genoemd is moet wel zorgen voor een zwoele oogopslag toch?


De Passioneyes mascara zorgt voor gekrulde, langere wimpers met meer volume. De vorm van de borstel zorgt in combinatie met de lichtgewicht formule voor een nauwkeurige applicatie zonder klontertjes.

Aanbrengen is inderdaad een fluitje van een cent, de roller geeft een fijne hoeveelheid mascara af waardoor je de intensiteit heel erg mooi naar wens kan bepalen. De wimpers worden ook niet hard van de mascara maar blijven lekker flexibel. Ook niet onbelangrijk, de mascara blijft goed zitten maar laat zich ook lekker vlot weer verwijderen.


Op onderstaande foto's zie je mijn wimpers zonder, met één en met twee laagjes mascara. Deze mascara doet zeker niet onder voor mascara grootheden als Helena Rubinstein en Lancôme. Wat een fijne mascara en deze kleur bruin is pure perfectie. Deze mooie mascara van Dolce & Gabbana is verkrijgbaar via bol.com  en is ook nog in andere kleurtjes als zwart en indigoblauw verkrijgbaar.


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)