woensdag 30 juli 2014

Essie Summer 2014

Essie Summer 2014
Ook Essie kiest deze zomer voor een flinke dosis pigment en dat levert hele mooie kleurtjes op. Het hemelsblauwe Strut your stuff doet denken aan een strakblauwe lucht op een zonnige dag, Ruffles & feathers is een frisgroene tint en Roarrrrange is oranje zoals oranje moet zijn, energiek en sprekend. 

Let wel een beetje op bij de blauwe en groene lak als je net als ik droge nagels hebt, mijn nagels zuigen al het pigment op dus als ik geen fatsoenlijke onderlaag gebruik dan worden mijn nagels groen of blauw...not pretty. Ik gebruik altijd twee laagjes basecoat om dit te voorkomen en de Essie Nourish me basecoat is een fijne voor droge nagels. Op onderstaande foto's zie je twee laagjes van elke kleur, ze hebben al een prachtige glans zonder topcoat maar met dat extra laagje topcoat kan je nog langer genieten van de mooie kleur. 

Essie Strut your stuff summer 2014 swatch
Essie Strut your stuff summer 2014 swatch
Essie Ruffles & Feathers summer 2014 swatch 
Essie Ruffles & Feathers summer 2014 swatch 
Essie Roarrrrange summer 2014 swatch 
Essie Roarrrrange summer 2014 swatch 
Naast deze drie tinten zijn er ook nog Fierce no fear (taupe), Haute in the heat (diep fuchsia) en Urban jungle (wit) om je nagels mee op te leuken. 

Check de verkooppunten van Essie nagellak in Nederland en BelgiĆ« op de Belgische of Nederlandse website. Of shop nu lekker voordelig 2 Essie lakjes voor €15,00 bij bol.com


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)